Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan SIGs > Performance & Tuning

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
35%
Installation Wizard into new VRC
42%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
19%
Total votes: 31

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th October 2002, 13:46
kereni kereni is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 77
kereni is on a distinguished road
Baan: IVc - DB: Oracle/SQL/Informix - OS: NT/UNIX
Unhappy Slow user


One of our users is externally slow in few report sessions.
We tried to run the same sessions with other user on his PC and everything is OK.
We tried to run this session with this user on other PC's and the problem exists.

The history flag in ttaad2100m000 is gone.

Any idea?
Reply With Quote
  #2  
Old 28th October 2002, 16:09
gentercz gentercz is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Germany
Posts: 63
gentercz is on a distinguished road
Baan: BaaN IVc4 Sp19 - DB: Oracle 9i - OS: HP-UX 11 / WIN
convert to rt for user

Hi,

did you convert to rt for user after unchecking history flag ???

Jochen
Reply With Quote
Sponsored Links
  #3  
Old 28th October 2002, 18:49
garends garends is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Venezuela
Posts: 18
garends is on a distinguished road
Baan: Baan IV multicurrency, Baan V - DB: Informix, Oracle, Sql Server - OS: Aix, Unix, Windows
Slow user

Hi,

It depends in which session is slow The user can have great amount of seats in some tables, also he reviews the tail of devices for that user and purifies his entrances


Regards

G.A.
Reply With Quote
  #4  
Old 30th October 2002, 08:43
kereni kereni is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 77
kereni is on a distinguished road
Baan: IVc - DB: Oracle/SQL/Informix - OS: NT/UNIX
Post Problem after upgrading to 7.31

The problem come after upgrading to Informix 7.31 TD1.

The sessions are tdsls4404m000 & tdsls4401m000.

Now its look like only one super user is able to print in short time.
Reply With Quote
  #5  
Old 30th October 2002, 14:04
ssellens's Avatar
ssellens ssellens is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 44
ssellens is on a distinguished road
Baan: BaanIVc4 - DB: Oracle8i Oracle 9i - OS: Solaris 8,9 & 10
Hi Karen,

R u using database Authorizations? if so this could be the problem.

Also what SP r u on at the moment?

Steve.
__________________
Stephen J. Sellens
Unix/Baan/Oracle Administrator
Reply With Quote
  #6  
Old 31st October 2002, 09:27
kereni kereni is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 77
kereni is on a distinguished road
Baan: IVc - DB: Oracle/SQL/Informix - OS: NT/UNIX
There are no database authorizations

We use c2 version so there are no sp's.
Reply With Quote
  #7  
Old 3rd November 2002, 23:53
evertsen's Avatar
evertsen evertsen is offline
Guru
 
Join Date: Jun 2002
Location: Canada
Posts: 308
evertsen is on a distinguished road
Baan: IVc4 - DB: Oracle - OS: HP-UX
suggestions

Since this problem coincides with a change to the database, you might want to look there. Also, check $BSE/lib/defaults for files that would apply to most users but not the one login that is working.
__________________
Hope this helps,
Ev
Reply With Quote
  #8  
Old 7th November 2002, 08:10
JamesV JamesV is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Grand Rapids, MI, USA
Posts: 225
JamesV is on a distinguished road
Baan: Baan IV/5 - DB: Oracle 7/8/8i,Informix, SQL Server, UDB - OS: AIX, HP-UX, Tru64, Solaris, NT/2000
What exact version of Informix are you on and which platform are you using? There have been a number of minor patches (7.31-uc3 on HP for example) that had some spotty performance issues.

Also, check tabledef for user specific connection methods.

Do the reports run fine right after the instance is started and then start getting progressively slower?

-- Jim
__________________
Jim VanderMey
VP of Technical Operations
Open Systems Technologies
Grand Rapids, Michigan, USA
jvandermey@ostusa.com
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zoom Session for selection bklunder Tools Development 1 27th November 2003 07:25
trouble creating the user toolcurious Tools Administration & Installation 1 25th September 2003 17:49
Can not define new user aldendata Tools Administration & Installation 5 26th February 2003 09:30
creating a user in NT srinivas Tools Administration & Installation 4 9th December 2002 10:40


All times are GMT +2. The time now is 15:31.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com