Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
18%
200 - 500 GB
29%
500 - 800 GB
3%
800 - 1200 GB
7%
1200 - 1500 GB
7%
1500 - 2000 GB
13%
> 2000 GB
22%
Total votes: 68

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th March 2019, 09:56
ArisTA ArisTA is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 16
ArisTA is on a distinguished road
Baan: 10.5 - DB: MS SQL - OS: windows
Create new Domain but LN unknown
Baan: Other/Unknown
C/S: None/Unknown

Dear All,

I created new Domain on DEV server and I did Convert to Runtime Data Dictionary already. I use this Domain on the Form Definition of the session for get the value via LN UI. On DEV it's fine working.

After that I exported the solutions of them and installed on another server. Then I also did Convert to Runtime Data Dictionary and I try to start the session I got error message as below;

Process 394 - Error : [MR_UNK_DOMN] f.line.option field has an unknown domain: 'txxxx.lopt' (gfd.read.dump2() in object ottstpstandard)
Process 394 - Fatal Error : [MR_UNK_TYPE] Unknown 'f.line.option' flag 0
Process 394 - Fatal Error : Can not continue in txxxx1400m200 in DLL: ottstpstandard (gfd.read.dump2)[read.fast.form]

How can I solve this error? Please you advise, It is appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 20th March 2019, 10:02
tmannais's Avatar
tmannais tmannais is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 175
tmannais is on a distinguished road
Baan: LN 10.5 - DB: MySQL - OS: Windows
Try
1. Convert All.
or
2. Delete the Domain and recreate it manually then convert it again.
Make sure you backup before doing any changes though.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #3  
Old 28th March 2019, 09:20
ArisTA ArisTA is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 16
ArisTA is on a distinguished road
Baan: 10.5 - DB: MS SQL - OS: windows
Hi Tmannais,

Thanks for your advices. I restart LN, It's working fine.

Regards,
Aris.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Debug with non-compiled script Svidos29 Tools Development 3 14th August 2018 13:56
Invoices printing issue-display last record with 2 lines tracylee Tools Development 7 20th October 2017 10:51
Error while opening opening purchase order naga ch Tools Administration & Installation 6 17th June 2016 22:42
Undocumented Functions & Variables george7a Tools Development 81 30th September 2015 11:35
report print condition Elrodyn Tools Development 3 18th March 2009 10:13


All times are GMT +2. The time now is 14:43.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com