Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th August 2017, 09:48
kingsley143's Avatar
kingsley143 kingsley143 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: INDIA
Posts: 34
kingsley143 is on a distinguished road
Baan: Baan LN 6.1 - DB: Microsoft SQL server 2000 - OS: windows server 2003
Post Pos function not working for '^'

Hi,

I am trying to find ^ in header text using pos. but pos function returning 0 even though ^ is present in header text. I have attached the screenshot for logic in debug mode.
Please help.
Thanx in advance.
Attached Images
File Type: png Pos not working.PNG (23.4 KB, 20 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 11th August 2017, 16:20
bhushanchanda's Avatar
bhushanchanda bhushanchanda is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2012
Location: India
Posts: 2,322
bhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura about
Baan: LN FP 1-9, 10.4, a little bit of Baan IV - DB: SQL Server 2008, Oracle - OS: Windows Server 2008 R2, Unix
Hi,

I guess, what you are seeing is a TAB character ^I

You can try pos with chr$(09) and see if that works.

Here's the full ASCII Table.
__________________
Regards,

Bhushan

Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error while opening opening purchase order naga ch Tools Administration & Installation 6 17th June 2016 23:42
How to call AFS in sp24? PV Ramone AFS/DDC/OLE: Function servers 4 2nd September 2008 12:06
Compile error,help! gavin_wusj Tools Development 5 5th April 2005 10:09
xml question steveauckly Tools Development 4 27th July 2004 11:41


All times are GMT +2. The time now is 19:48.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com