Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan SIGs > ION

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
35%
Installation Wizard into new VRC
42%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
19%
Total votes: 31

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th July 2017, 20:38
bansaanu bansaanu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 67
bansaanu is on a distinguished road
Baan: BaaN IV and ERP - DB: Oracle - OS: Unix and Window
Test "Change" Method

Hi All,

I am using session tlbct3232m000 to test "Change" method but it is giving me following error:

Public attribute TestCountryBOD.Country is mandatory

Following is the BOD file which I am using:

<?xml version="1.0"?><ProcessTestCountry xmlns="http://schema.infor.com/InforOAGIS/2" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://schema.infor.com/2.13.x/InforOAGIS http://schema.infor.com/2.13.x/InforOAGIS/BODs/ProcessTestCountry.xsd" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" releaseID="2">

<ApplicationArea>
<Sender>
<LogicalID>infor.engine.monitor</LogicalID>
<ComponentID>BEM</ComponentID>
<ConfirmationCode>OnError</ConfirmationCode>
</Sender>
<CreationDateTime>2017-07-18T12:01:00Z</CreationDateTime>
</ApplicationArea>
<DataArea>
<Process acknowledgeCode="Always">
<TenantID>infor</TenantID>
<AccountingEntityID>900</AccountingEntityID>
<LocationID>S_900</LocationID>
<ActionCriteria>
<ActionExpression actionCode="Change"/>
</ActionCriteria>
</Process>
<TestCountry>
<Country variationID="1">ASIA</Country>
<Description>GOLDIE</Description>
</TestCountry>
</DataArea>
</ProcessTestCountry>


The same file works fine when flows through ION. Is there any specific way to test "Change" method through tlbct3232m000 session?

Please let me know your thought.

Thanks,
Anubhav
Reply With Quote
  #2  
Old 20th July 2017, 05:19
bhushanchanda's Avatar
bhushanchanda bhushanchanda is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2012
Location: India
Posts: 2,287
bhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura about
Baan: LN FP 1-9, 10.4, a little bit of Baan IV - DB: SQL Server 2008, Oracle - OS: Windows Server 2008 R2, Unix
Hi,

It may be because, you have added a Change method in the BOD and have not added the fields in that i.e. the Identifiers, etc..

Please verify and confirm if that is the case.
__________________
Regards,

Bhushan

Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow!
Reply With Quote
  #3  
Old 20th July 2017, 06:32
bansaanu bansaanu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 67
bansaanu is on a distinguished road
Baan: BaaN IV and ERP - DB: Oracle - OS: Unix and Window
Hi Bhushan,

Fields are added in the change method as well. In fact LN studio brings all the fields on its own as soon as any method is selected so I have not made any change in that at all.

Not sure if calling "Change" from tlbct3232m000 is different than when it is called through ION?

Regards,
Anubhav
Reply With Quote
  #4  
Old 20th July 2017, 13:31
bansaanu bansaanu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 67
bansaanu is on a distinguished road
Baan: BaaN IV and ERP - DB: Oracle - OS: Unix and Window
Worked!!!!

Hi Bhushan/All,

I used "Is BOD" check box on the session (tlbct3232m000) and session picked up the file and processed the same as expected. Basically made the change in the table as I was expecting. It seems we can not run just "Change" method standalone in this session tlbct3232m000.


Regards,
Anubhav
Reply With Quote
  #5  
Old 20th July 2017, 14:36
bhushanchanda's Avatar
bhushanchanda bhushanchanda is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2012
Location: India
Posts: 2,287
bhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura about
Baan: LN FP 1-9, 10.4, a little bit of Baan IV - DB: SQL Server 2008, Oracle - OS: Windows Server 2008 R2, Unix
Anubhav,

I assumed that you are enabling "Is Bod" checkbox on the form. Yes, it's required. Glad that you got it solved. This is how you should test your BOD's through the session.
__________________
Regards,

Bhushan

Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #6  
Old 20th July 2017, 18:15
bansaanu bansaanu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 67
bansaanu is on a distinguished road
Baan: BaaN IV and ERP - DB: Oracle - OS: Unix and Window
Hi Bhushan,

Yes, that is correct. I enabled "Is BOD" check box on the form.

Thanks all for providing valuable input!!!


Regards,
Anubhav
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Make Baan work successfully in test server during disaster jmathew Tools Administration & Installation 1 9th April 2010 22:01
BOI Continue Method mozila Open World, Portal & Decision Manager 1 16th February 2008 06:20
No Steps Defined for this payment method Error. metropoj Finance, Invoicing and Integration 2 13th December 2007 19:40
BaaN IV Installation on test server baan98 Tools Administration & Installation 0 24th June 2007 10:32
Pricing methods en@frrom Tools Development 7 20th November 2003 12:33


All times are GMT +2. The time now is 08:19.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com