Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th December 2016, 14:41
VishalMistry's Avatar
VishalMistry VishalMistry is offline
Guru
 
Join Date: Dec 2004
Location: India, Gujarat
Posts: 573
VishalMistry has a little shameless behaviour in the past
Baan: Baan IV, ERPLn - DB: SQL Server 2000 / 2008 - OS: Windows Server 2003 / 2008
Wink Specifying value for enumerated field in query by form
Baan: Baan IVc4
C/S: Both

Hi all,

Can anybody guide me how can we specify value for enumerated field in query by form.

In maintain item data session, for item type field, I tried to specify numeric value as well as constant (tckitm.manufacture), but, no luck and getting error as given in the attachment.

Anyone has encountered similar situation ?

Vishal
Attached Images
File Type: png query_by_form.png (49.6 KB, 22 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 8th December 2016, 15:00
Ajesh's Avatar
Ajesh Ajesh is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 445
Ajesh is on a distinguished road
Baan: LN 10.4 - DB: Oracle - OS: HP-Unix
try putting in Double quotes or single quotes...
Reply With Quote
  #3  
Old 8th December 2016, 16:03
vamsi_gujjula's Avatar
vamsi_gujjula vamsi_gujjula is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: hyderabad ; india
Posts: 240
vamsi_gujjula is on a distinguished road
Baan: ERPLN fp3 and 10.4 - DB: oracle - OS: Aix , Redhat linux 6
In LN - check if it works

Attached screen shot in LN - check if it works
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (7.5 KB, 18 views)

Last edited by vamsi_gujjula : 8th December 2016 at 16:18.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #4  
Old 8th December 2016, 17:44
VishalMistry's Avatar
VishalMistry VishalMistry is offline
Guru
 
Join Date: Dec 2004
Location: India, Gujarat
Posts: 573
VishalMistry has a little shameless behaviour in the past
Baan: Baan IV, ERPLn - DB: SQL Server 2000 / 2008 - OS: Windows Server 2003 / 2008
Hello Ajesh,

Tried everything but still no luck.

Vishal
Reply With Quote
  #5  
Old 8th December 2016, 19:36
hklett's Avatar
hklett hklett is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 45
hklett is on a distinguished road
In the field press ctrl-b, then the possible values should drop down
Reply With Quote
  #6  
Old 9th December 2016, 15:23
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,929
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
On 4c4 in the item type on my system - ctrl-shift-z brings up the list. It also wants the text not the enumerated string. So in this case on my system it is Manufactured - not tckitm.manufacture.

Just tested ctrl-b works also. Never knew about that one.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #7  
Old 9th December 2016, 16:08
VishalMistry's Avatar
VishalMistry VishalMistry is offline
Guru
 
Join Date: Dec 2004
Location: India, Gujarat
Posts: 573
VishalMistry has a little shameless behaviour in the past
Baan: Baan IV, ERPLn - DB: SQL Server 2000 / 2008 - OS: Windows Server 2003 / 2008
Red face Thanks a lot.

Quote:
Originally Posted by hklett View Post
In the field press ctrl-b, then the possible values should drop down
Thanks a lot. It worked.

Vishal
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there any way possible to default conditional value in a form field? jbaanm Tools Development 2 16th February 2015 23:33
default cursor on form field Agus Mujtahid Tools Development 9 29th October 2009 13:13
Query on multioccurence form field bigjack Tools Development 8 29th May 2006 14:15
query by form, sort by form klixy23 Tools Development 1 9th May 2003 12:16
Problems with Display form field pjohns Tools Development 3 16th October 2002 15:37


All times are GMT +2. The time now is 06:44.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com