Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th October 2016, 08:50
dharmendrayadav's Avatar
dharmendrayadav dharmendrayadav is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 31
dharmendrayadav is on a distinguished road
Baan: ERP LN FP2 INDIA LOCALIZATION - DB: SQL SERVER 2008 - OS: Windows 7
fmax($#) using in form editor for domain double creating issue

hi

am using in form editor fmax($#) for max value of an amount which domain is Double(15,4) showing me warning "This value is not allowed.Change the amount" please see attached image too

kindly suggest me solution for this, reports is running fine but for that we have to ignore this warning
Attached Images
File Type: jpg Error.JPG (41.1 KB, 32 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 25th October 2016, 11:23
bhushanchanda's Avatar
bhushanchanda bhushanchanda is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2012
Location: India
Posts: 2,322
bhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura about
Baan: LN FP 1-9, 10.4, a little bit of Baan IV - DB: SQL Server 2008, Oracle - OS: Windows Server 2008 R2, Unix
Hi,

What is the domain of the field? Check this thread to get some ideas.
__________________
Regards,

Bhushan

Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow!
Reply With Quote
  #3  
Old 28th October 2016, 18:56
shah_bs's Avatar
shah_bs shah_bs is offline
Guru
 
Join Date: Jan 2002
Location: Lewisville, Texas
Posts: 387
shah_bs is on a distinguished road
Baan: BAAN IVc3 with A&D2.2b - DB: ORACLE 9 - OS: HPUX
In most cases, for numeric fields (integer or double), since the domain limits the number of digits, one has to manually type in the maximum and minimum values (instead of using fmax and fmin).

Otherwise, the system tries to fill in with maximum values permitted by the system and BAAN will replace with the # characters, since the value cannot fit into the field.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multi Occurance Form Issue dinesh1238 Tools Development 6 12th July 2010 19:53
Baan 5c Parameter Form Issue dheerendra_gosw Blogs and Web links 0 25th February 2009 18:50
Creating runtime to form goesflavio Tools Administration & Installation 4 1st March 2007 20:12
problem in creating a new form. Kevin Cao Tools Development 2 22nd August 2003 18:52
tfacp9450m000 FIBU Brush Up Kai's Forum Users Deutsches Forum 1 16th November 1999 01:00


All times are GMT +2. The time now is 06:39.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com