Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > CMS - Forum Integration > Blogs and Web links

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
19%
200 - 500 GB
27%
500 - 800 GB
4%
800 - 1200 GB
7%
1200 - 1500 GB
7%
1500 - 2000 GB
12%
> 2000 GB
24%
Total votes: 84

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 29th December 2014, 06:46
manochasandeep manochasandeep is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Panchkula
Posts: 10
manochasandeep is on a distinguished road
Baan: BaaN ERP LN 6.1 FP2 - DB: SQL Server - OS: win 2003 Server
Calculation not working in Invoice Report

A new blog entry has been added:

Calculation not working in Invoice Report

Quote:
Hi,

We have some report is currepted output........... such as invoice report ............... all data is ok but value calculation is not give the output......... and output coming is zero.......... may i think that maybe program script redevlop............

Pls help us and if anybody ready so pls call me 7307642033
Thanks & Regard,
Sandeep 
Reply With Quote
  #2  
Old 30th December 2014, 07:57
pillai.ganesh's Avatar
pillai.ganesh pillai.ganesh is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United Arab Emirates
Posts: 105
pillai.ganesh is on a distinguished road
Baan: ERP LN 6.1 - DB: Oracle, SQL, Informix - OS: Windows
Lightbulb

Hi Sandeep,

I suppose the report script will be having the totaling logic which is not working. It could be some compilation issue(Not sure)
Try running the report after compiling the report once.

If that doesn't work then check the field names added to the report. If they are input fields check the calculation logic in the UI Script for those fields.

Hope this helps.

Thanks,
Ganesh Pillai
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd January 2015, 08:17
manochasandeep manochasandeep is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Panchkula
Posts: 10
manochasandeep is on a distinguished road
Baan: BaaN ERP LN 6.1 FP2 - DB: SQL Server - OS: win 2003 Server
Quote:
Originally Posted by pillai.ganesh View Post
Hi Sandeep,

I suppose the report script will be having the totaling logic which is not working. It could be some compilation issue(Not sure)
Try running the report after compiling the report once.

If that doesn't work then check the field names added to the report. If they are input fields check the calculation logic in the UI Script for those fields.

Hope this helps.

Thanks,
Ganesh Pillai
Thanks for reply................
but i have already same try,,,, and same issue..............
so pls u come online with Teamviewr or ammyyadmin or pls call me 7307642033. otherwise u cans send us contact number then i can make a call.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple instances of same report Lucas Ferraz Tools Development 2 9th March 2012 15:54
LN issues working with 2 footers at same report Pgushi Tools Development 6 30th December 2008 12:46
System get the OLD Invoice Number hpng98 Distribution, Transportation & Warehousing 5 30th November 2007 08:40
solving recursion problems rmarles Tools Development 2 25th January 2005 21:23
Report Layouts Kevin_Rell Tools Development 3 21st February 2002 15:05


All times are GMT +2. The time now is 07:04.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com