Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > CMS - Forum Integration > Blogs and Web links

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
35%
Installation Wizard into new VRC
42%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
19%
Total votes: 31

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th June 2014, 11:03
tracylee tracylee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 37
tracylee is on a distinguished road
Baan: ERP LN 6.1 - DB: MYSQL - OS: ERP LN
How to write the coding for count page in the report script

A new blog entry has been added:

How to write the coding for count page in the report script

Quote:
I got a report with many page and how can i write the coding count page in the report script?
Eg: My report have 40 pages and i want to display my pages as 1/40, 2/40, 3/40, and so on.
How can i display as the above? Please advise. Thanks.  
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th June 2014, 11:39
sachinbaan's Avatar
sachinbaan sachinbaan is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 166
sachinbaan is on a distinguished road
Baan: ERP LN - DB: MS SQL - OS: Microsoft Server
Hi,

You can use "special fields" available in report editor, there you have multiple options including page number.
__________________
Regards,
Sachin

TO DREAM THE PERSON U WOULD LIKE 2 B, IS 2 WASTE THE PERSON U R.
Reply With Quote
  #3  
Old 25th June 2014, 12:22
pillai.ganesh's Avatar
pillai.ganesh pillai.ganesh is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United Arab Emirates
Posts: 105
pillai.ganesh is on a distinguished road
Baan: ERP LN 6.1 - DB: Oracle, SQL, Informix - OS: Windows
The solution is to actually run the full report two times. The first time simply does not physically output anything (i.e. we set spool.fileout = "/dev/null"); but is used to get the actual final result. This can be done using the original data as long as the data is not changing during the report.You must also be careful with this solution for reports that update as you must not do so during the first pass (of course the results could then be different as your report may process the resultant records differently after the update).

But this solution will add delay time to the throughput.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple report copies from Report script a.menon Tools Development 11 25th February 2014 13:29
Missing report script KimSharp Tools Development 6 1st December 2008 22:04
Page x of y: Kevin Brock's solution. ~Vamsi Code & Utilities 4 5th January 2006 11:08
How to make report in same page h3nry_99 Tools Development 11 13th March 2002 05:01


All times are GMT +2. The time now is 21:24.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com