Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Manufacturing & Supply Chain

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th July 2002, 17:01
Sri_baan Sri_baan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 58
Sri_baan is on a distinguished road
Baan: BaaN V - DB: SQL server - OS: WIN NT
Lightbulb Operation Storage Horizon

Hi,

Ver: BaaN VC

After Master Planning When the session is run to transfer the Confirmed Planned Orders, System gives an error Report saying

" Operation 60 of Item AP39 is not within the Resource's Operation Horizon, Transfer Not Possible"

I tried with various horizon with the max number also!! in the session Resources cprpd2500m000 and also followed by Rebuild Resource session. ( even tried deleting the operation, but the error switched to Operation 50 )

Has anyone comeacross this error while Transferring Planned Orders from Master Plan to SFC, If so Pl suggest the procedure to overcome this .....

Thanks in advance
Regards
Sridhar Joshi
Reply With Quote
  #2  
Old 29th July 2002, 09:52
Antoon's Avatar
Antoon Antoon is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 5
Antoon is on a distinguished road
You might want to look at the calendar settings. See if a valid calendar is attached to the resource or its work center.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th August 2002, 15:53
hexagenia's Avatar
hexagenia hexagenia is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Michigan
Posts: 82
hexagenia is on a distinguished road
Baan: All - DB: All - OS: All
Operation Storage Horizon

Several things may be going on here. I struggled with this issue. First, make certain that each task and work center within the routing for the planned production order you are transferring has a production time associated with it. In other words, don't have zero as a production time in either the task or workcenter. Let me know if this corrects it...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Time stamp and user who report an operation complete khyou99 Manufacturing & Supply Chain 5 12th August 2004 14:09
Operation Costs by Work Center and Item group ulrich.fuchs Manufacturing & Supply Chain 1 12th November 2003 12:10
Surcharge on Operation getting calcualted by itself noorulhaq Manufacturing & Supply Chain 5 11th March 2003 16:28
Report quantity on operation hersly Manufacturing & Supply Chain 2 6th December 2002 00:34
How to capture date and quantity reported complete by operation Bryan Manufacturing & Supply Chain 15 17th November 2002 19:52


All times are GMT +2. The time now is 05:13.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com