Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th September 2010, 11:21
camste camste is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 28
camste is on a distinguished road
Baan: ERP LN 6.1 - DB: Oracle - OS: Linux
Report generator gives me several report links
Baan: ERP LN 6.1
C/S: None/Unknown

I had a session with a report which wasn't showing what I wanted. So I simply deleted that report, and used the report generator to create a new one. This now gave me two links to the same report for the session. Tried to delete by choosing the report link and pressing the delete button, and this removes both. So I recreate a report using the report generator. It now adds the report to the session, but this time it has even one more link to the report, so then it has three... Try again, and it has four. And when I run the session it asks me which report I want to use. What can I do here?
Reply With Quote
  #2  
Old 6th September 2010, 11:42
kiran kumar kiran kumar is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bangalore
Posts: 64
kiran kumar is on a distinguished road
Baan: ERP LN (Gemini) - DB: DB2 - OS: AIX
Hi,
Please delete all reports which was generated by you in reports session. Then create new one and link that particular report to your session. It may work.
__________________
KIRAN KUMAR kiran.kolluri82@gmail.com
Reply With Quote
  #3  
Old 6th September 2010, 12:43
camste camste is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 28
camste is on a distinguished road
Baan: ERP LN 6.1 - DB: Oracle - OS: Linux
All the reports I added to the session have been deleted. I looked at ttadv3530m000, and they are no longer shown there. The strange thing when I look at the list of reports linked to the session is that all entries are for the same report. They all have the same report code.

But I then noticed that each time the report generator ran it made two reports. "Print epool location" and "Print epool location 2". I deleted number 2 through ttadv3530m000, and deleted the first one through the list of reports linked to the session. The next time I generated a report for the session, there was one less entry in the list of reports linked to the session. I repeated that until there was only one left. It now runs normally. I don't understand what happened though..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crystal Report Questions for BaanIVc4 steventay Tools Development 6 7th April 2009 05:45
ERPJewels Hitesh Shah Third Party Products 10 6th November 2006 06:38
Page x of y: Kevin Brock's solution. ~Vamsi Code & Utilities 4 5th January 2006 12:08
solving recursion problems rmarles Tools Development 2 25th January 2005 22:23
tfacp9450m000 FIBU Brush Up Kai's Forum Users Deutsches Forum 1 16th November 1999 01:00


All times are GMT +2. The time now is 23:19.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com