Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Administration & Installation

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
35%
Installation Wizard into new VRC
42%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
19%
Total votes: 31

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th January 2009, 15:49
cherokee's Avatar
cherokee cherokee is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Montreal, Canada
Posts: 290
cherokee is on a distinguished road
Baan: Baan IVc3 A&D - DB: Oracle - OS: IBM AIX
Skipping a session in a job
Baan: Baan IVc3
DB: Oracle 9.0.1.x
OS: Solaris 9 (SunOS 5.9)
C/S: Both

Hello everyone,

I want to run a session in a job with two different set of parameters but if the first one(B) runs, I do not want the second one(C) to run. So, I was planning to create a third(A) session and put it before these two sessions(the question comes here). I want the first session(A) run and depending of the logic I want to apply in to it, I want to force this session to fail (or set a flag) and and use the field: "skip on error field" to run the session I want depending on the outcome of the first session(A).

Something like this:

Session A if error run session C
Session B Skip to sessin D
Session C
Session D (dummy session if needed)

Any ideas? or a better approach?

Thanks in advance,
__________________
Carlos Gonzalez CPIM,CSCP
Reply With Quote
  #2  
Old 20th January 2009, 17:46
Hitesh Shah's Avatar
Hitesh Shah Hitesh Shah is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2001
Location: Mumbai,India
Posts: 1,855
Hitesh Shah is on a distinguished road
Baan: triton,Baan IVc4 , ERP Ln - DB: Oracle/Bisam/SQL 2000/SQL 2005 - OS: Sun Solaris/Windows 2003
job.process.error

Set this variable to true and give a message . The job will be set to errorneous with the message in Job history and accordingly skip on error / no error will work .
Reply With Quote
  #3  
Old 20th January 2009, 19:31
cherokee's Avatar
cherokee cherokee is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Montreal, Canada
Posts: 290
cherokee is on a distinguished road
Baan: Baan IVc3 A&D - DB: Oracle - OS: IBM AIX
Thank you for your help.

I think for what I need, that will do.
__________________
Carlos Gonzalez CPIM,CSCP
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to set Environment variables for a session in a job baaniac Tools Development 3 4th September 2003 22:21
Session will not run as a job pjohns Tools Administration & Installation 9 17th January 2003 13:10
Fully automated session and job mgmt Paul P Tools Administration & Installation 2 20th December 2002 13:34
Inquiry on running jobs using job daemon and rc.startjob julia0726 Tools Administration & Installation 1 12th February 2002 09:00
Help with tool's session in a job chadwickh Tools Administration & Installation 0 31st October 2001 16:13


All times are GMT +2. The time now is 19:59.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com