Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd July 2008, 14:24
rajesh_bamane's Avatar
rajesh_bamane rajesh_bamane is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 61
rajesh_bamane is on a distinguished road
Baan: LN 6.1 - DB: sql 2000 - OS: windows 2003
Question Report Printing Issue in LN
Baan: Other/Unknown
C/S: None/Unknown

Hi,

I am printing two addresses in one report.
So I have created to header sections. in header 1 I am printing the supplier address and header 2 I am printing where house address.

But while printing report the header 1 address is printing correctly but while printing second header address the first line of warehouse address is getting override by the first line of supplier address.

e.g.:
Header 1 Address:-
ABC Company,
102 road,
pune


Header 2Address
ABC Company ,
Xyz road,
Mumbai



Can one know the solution for this problem?

Regards
Rajesh
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd July 2008, 14:31
NirajKakodkar's Avatar
NirajKakodkar NirajKakodkar is offline
Guru
 
Join Date: May 2006
Location: Finland
Posts: 339
NirajKakodkar is on a distinguished road
Baan: BAAN4C4 , BAAN 5c , LN - DB: MS SQL SERVER, ORACLE, Informix, HP Unix, AIX - OS: Windows, UNIX
Hello Mr. Bamane ,

I doubt you have used same field in both the places .
I might be wrong .

May i know more in this regards .

Regards,
Niraj Kakodkar
__________________

Niraj N. S. Kakodkar |Linkedin
Reply With Quote
Sponsored Links
  #3  
Old 3rd July 2008, 15:16
rajesh_bamane's Avatar
rajesh_bamane rajesh_bamane is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 61
rajesh_bamane is on a distinguished road
Baan: LN 6.1 - DB: sql 2000 - OS: windows 2003
Yes i am using same field in both places.

But i am selecting two different records in two different headers.

header.3:
before.layout:
get.bp.address()
header.4:
before.layout:
get.warehouse.address()

so how can i print now two different address in two section using same input field?
Is there any method available so I can flush the old value from input field?

Regards
Rajesh
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd July 2008, 19:03
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,929
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Are these input fields to the report? I do not know about LN, but I declare script variables in the report script. Then I add those fields to the print layout.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #5  
Old 5th July 2008, 09:52
cyprus's Avatar
cyprus cyprus is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Singapore
Posts: 174
cyprus is on a distinguished road
Baan: Infor ERP LN FP5 - DB: MS SQL Server 2005 - OS: WinServer 2008
Quote:
Originally Posted by rajesh_bamane View Post
Yes i am using same field in both places.

But i am selecting two different records in two different headers.

header.3:
before.layout:
get.bp.address()
header.4:
before.layout:
get.warehouse.address()

so how can i print now two different address in two section using same input field?
Is there any method available so I can flush the old value from input field?
Not sure but if you want to flush the field, you can do that in the after.layout of header.3, like say if the field is ABC your code would be like :

header.3:
before.layout:
get.bp.address()
after.layout:
ABC = ""
header.4:
before.layout:
get.warehouse.address()
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Printing report twice Neal Matthews Tools Development 6 17th February 2005 18:53
solving recursion problems rmarles Tools Development 2 25th January 2005 22:23


All times are GMT +2. The time now is 06:49.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com