Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Manufacturing & Supply Chain

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd January 2007, 11:05
Henry Cui Henry Cui is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Henry Cui is on a distinguished road
Baan: IV - DB: Oracle - OS: Solaris
Question Safety stock
Baan: Baan IVc4

I need define a safety stock in item master data (ttiitm001.t$stst),but I hope it don't infulence the safety stock in a specific non-nettable warehouse (ttdinv001.t$sfst),by default ,the safety stock value in specific warehouse copy automatic from item master data. I want the value is 0 by default.
if you are expert in this field,please answer me !!!
thank you very much!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd January 2007, 15:46
tritonbaan tritonbaan is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Hong Kong
Posts: 147
tritonbaan is on a distinguished road
Baan: 4, 5c, 6.1 - DB: Oracle; SQLServer - OS: Unix, Windows
It is not possible to do that with the standard system.

Why don't just define the safety stock at the item-warehouse level? Or define the inventory plan at MPS.
__________________
--------------------------------------
http://www.ziaps.com
A small consulting company in Hong Kong
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd January 2007, 04:12
Henry Cui Henry Cui is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Henry Cui is on a distinguished road
Baan: IV - DB: Oracle - OS: Solaris
I am known I can maintain the item-warehouse safety stock ,but I will need to maintain 10 times if I have 10 non-settable warehouse after I add a new item.if I don't maintain beforehand,when the item first transaction in the warehouse,system will set the safety stock in specific warehouse to item safety stock (ttitm001.sfst),I will encounter the risk of extra addition stock .
Reply With Quote
  #4  
Old 29th January 2007, 18:05
jalitrek11's Avatar
jalitrek11 jalitrek11 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 7
jalitrek11 is on a distinguished road
Baan: IVc4 - DB: Oracle8 - OS: HP UNIX
You should add saftey stock by warehouse in tdinv0101m000. Items by warehouse. Then, you dont have to worry. If you add the saftey stock to the item master, that is taking the nettable warehouse into account that is on the form 3 of item master.
__________________
Justin Ali
Buffalo, NY
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Safety Stock vs. Reorder Point ilbaan Manufacturing & Supply Chain 9 19th March 2016 10:46
Safety stock bazram60 Distribution, Transportation & Warehousing 2 24th February 2006 15:20
Safety Stock and Reorder Point calcualtion amyumyun Distribution, Transportation & Warehousing 0 19th July 2004 17:40
Safety Stock - BaaN IV Thomas Nolte Distribution, Transportation & Warehousing 10 3rd December 2002 05:17
How do you implement Safety Stock in ERP? Tom Waugh Manufacturing & Supply Chain 3 15th October 2002 15:35


All times are GMT +2. The time now is 12:24.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com