Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Distribution, Transportation & Warehousing

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
35%
Installation Wizard into new VRC
42%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
19%
Total votes: 31

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th November 2006, 19:16
rkathait rkathait is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: India
Posts: 96
rkathait is on a distinguished road
Baan: BaanIV, BaanERP, SSA ERP LN - DB: Oracle, Informix - OS: Unix, WinNT, Sun Solaris
Copy SO Header
Baan: iBaanERP 5.0c

Hi all,

I need a little help to verify the following in standard baan.

Please select a existing SO and use the copy sales order session to create a new SO by selecting the option copy all sales order lines. Now don't close the Copy Sales Order session, copy the same old sales order to another new SO but this time select the option copy only sales order header. Now close the copy session and check the second order (i.e. the one that had the option of creating only SO header). Go to SO Lines - do you see any SO Lines there. I do see one line here in my system and I know the copy SO session is highly customized here, but I don't have a company attached to Baan Standard Update VRC

Appreciate your time in testing this for me. Thanks
__________________
rkathait
Reply With Quote
  #2  
Old 9th November 2006, 19:18
rkathait rkathait is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: India
Posts: 96
rkathait is on a distinguished road
Baan: BaanIV, BaanERP, SSA ERP LN - DB: Oracle, Informix - OS: Unix, WinNT, Sun Solaris
Please note that both the new SO should be created with single launch of the Copy Sales Order session...Don't close the Copy session after copying the first SO and the SO should be copied in the same sequence. Thanks
__________________
rkathait
Reply With Quote
Sponsored Links
  #3  
Old 10th November 2006, 00:36
frankadam frankadam is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Amsterdam
Posts: 44
frankadam is on a distinguished road
Baan: All - DB: All - OS: All
Hi,

Just did a quick check with standard software: you're right, a line is added to the second sales order despite opting for only copying the header and even though I receive a message that 0 lines have been added to the new sales order. Seems like a defect in the standard software to me.

Frank
Reply With Quote
  #4  
Old 10th November 2006, 01:29
rkathait rkathait is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: India
Posts: 96
rkathait is on a distinguished road
Baan: BaanIV, BaanERP, SSA ERP LN - DB: Oracle, Informix - OS: Unix, WinNT, Sun Solaris
Thanks, appreciate your time. I'll log an inquiry with Infor. Can't believe even after these many years and so many service packs, we still have these kind of defects.
__________________
rkathait
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Copy item standard structure into project (tipcs2230m000) teddybear Manufacturing & Supply Chain 0 21st June 2006 05:11
copy statement layout from other company kumfhooi Finance, Invoicing and Integration 3 16th March 2004 08:19
Copy complete price book aldendata Distribution, Transportation & Warehousing 3 16th April 2003 16:15
Copy exchange schemes between companies guilmor Tools Administration & Installation 2 18th December 2002 16:04


All times are GMT +2. The time now is 00:35.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com