Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan SIGs > AFS/DDC/OLE: Function servers

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th January 2004, 19:45
garias's Avatar
garias garias is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ecuador
Posts: 44
garias is on a distinguished road
Baan: Baan IV b2, c2, c2 mcurr, Baan V ERP, Infor LN - DB: Oracle, Informix, SQL - OS: AIX, Solaris, Windows NT
AFS (tfgld1101m000) don´t run fine since a user with a Dynamic menu (DEM)

I have an AFS that run ok when is called from a user with a normal menú (Menu Explorer) but when the user have a own menú (generated with DEM, Dinamyc menú) the same AFS have a problem :

The problem is with de command stpapi.find()


I have an AFS that create records in the sesion tfgld1101m000, first the type of transacction is finded if exit or not.

when the user run the AFS (since menu explorer) the stpapi.find find the record, but when the user run the same AFS (since a new menu, dynamic menu DEM), then stpapi.find can´t find the record.

If you can review the attach file (have a example in word).

May somebody help me???
Attached Files
File Type: zip error_eng.zip (190.1 KB, 89 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 8th January 2004, 16:48
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,930
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Other threads..

See if this post helps.

Mark
Reply With Quote
  #3  
Old 9th January 2004, 12:36
OmeLuuk's Avatar
OmeLuuk OmeLuuk is offline
Guru
 
Join Date: Mar 2002
Location: The Netherlands
Posts: 1,075
OmeLuuk is on a distinguished road
Baan: Infor LN 6.1 10.2.1 - DB: MS SQL2008 - OS: VM WindowsServer2008R2
There has been a recent solution (december 19th) that solves this problem: Solution 140300 (for defect 217137)
__________________
Also read Luke 24:4-8
Reply With Quote
  #4  
Old 9th January 2004, 18:15
garias's Avatar
garias garias is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ecuador
Posts: 44
garias is on a distinguished road
Baan: Baan IV b2, c2, c2 mcurr, Baan V ERP, Infor LN - DB: Oracle, Informix, SQL - OS: AIX, Solaris, Windows NT
Until this moment

hello mark_h:

Yesterday, I reviewed your link about this problem. I saw that the problems was present two years ago.

I have Baan V and yesterday, I upgrade to the last solution of the tools standard programs (sol. 140121).

After I did a test and the problem continue.

Other thing that I am going to do is to upgrade since portingset 7.1d.01 to 7.1d.03. after that I´ll do a test.

OmeLuuk:

Please, May you say me the number of solution(s) that fix this problem.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #5  
Old 20th January 2004, 15:24
garias's Avatar
garias garias is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ecuador
Posts: 44
garias is on a distinguished road
Baan: Baan IV b2, c2, c2 mcurr, Baan V ERP, Infor LN - DB: Oracle, Informix, SQL - OS: AIX, Solaris, Windows NT
The problem was solved

OK, the problem was solved

I installed the newest solution for tools standard objects
(140121 4-Jan-2004 -> But today I reviwed there´re two newest solutions)


and also I had to install the newest portingset (7.1d.03).

I was testing for a week

That´s all


thanks for your help


Gerard
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues with mimic of database auths. sessions BaanTech Tools Administration & Installation 3 6th February 2017 08:40
Not authorized to run as user baan positive Tools Administration & Installation 7 29th June 2004 09:56
DEM User problem das_k_tushar DEM & Workflow 1 12th May 2003 14:27
Start a session for a user that have a DEM menu garias DEM & Workflow 6 10th May 2003 07:20
Availability of Web-Based DEM (Baan Press Release) Pierre B. General Discussion & Chat 0 5th September 2001 06:59


All times are GMT +2. The time now is 05:21.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com