Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan SIGs > Third Party Products

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th June 2003, 06:25
dbundaru dbundaru is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Location: Montreal
Posts: 1
dbundaru is on a distinguished road
Crystal Reports / Crystal Enterprise

Hi All,

I am having problems trying to save reports from Crystal Reports 8.5 to the APS server.

The environment is the following:
Crystal Enterprise 8.5 is installed on a W2000 server (stand alone installation, i.e all the servers are installed on the same computer).
Crystal Reports 8.5 Pro is installed on a W2000 workstation.

I can logon using the Management Console, no problem. I am using Enterprise authentication to logon and I'm using the Administrator account (no pwd).

When I try to connect to APS from within Crystal Reports, I get the following error message:
"Failed to logon to APS". If I logon to the Management Console, the 'failed' user shows as being connected.

If I try to Save the report using "Enterprise Folders" feature, I get "Critical error while attempting to communicate with the APS".

I performed the Crystal Reports 8.5 and Crystal Enterprise 8.5 installations as per the installation guides.

Any help would be greately appreciated,
Doina
Reply With Quote
  #2  
Old 26th June 2003, 11:43
NikeNiek's Avatar
NikeNiek NikeNiek is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 31
NikeNiek is on a distinguished road
Hi

This is described in the Crystal Knowledge base. See next link:

http://support.crystaldecisions.com/...s/c2009509.asp
__________________
Niek
Reply With Quote
Sponsored Links
  #3  
Old 24th July 2003, 01:09
vahdani's Avatar
vahdani vahdani is offline
Guru
 
Join Date: Aug 2002
Location: Cologne, Germany
Posts: 418
vahdani is on a distinguished road
Baan: all - DB: all - OS: Unix / Win2K
Did you patch your CR8.5 ? You must run the path on the CE8.5 CD in the directory update\Crystal Report. This will - among other things - replace the DLL "EnterpriseApsBridge.dll" with a version suitable for CE8.5.

Toni
__________________
May the force be with you!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seagate Crystal Enterprise Integrated Baan Reporting Setup in IVc ulrich.fuchs Tools Administration & Installation 8 18th September 2009 10:59
Crystal Enterprise 8.5 / Solution Kit for Baan Wim Kerkhoff Third Party Products 26 23rd April 2003 05:27
crystal reports not working evertsen Third Party Products 5 21st February 2003 23:48
Crystal Enterprise and Baan Native Driver shelley Third Party Products 0 9th August 2002 20:33
Wer kennt Report-Tools wie z.B. Crystal Reports von Seagate? Kai's Forum Users Deutsches Forum 3 25th June 2001 01:00


All times are GMT +2. The time now is 00:25.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com