Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan SIGs > Code & Utilities

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
What version of Baan have you installed
Baan IV
30%
FP3
3%
FP4
0%
FP5
1%
FP6
2%
FP7
4%
10.2 (incl. 10.2.1)
3%
10.3
6%
10.4
19%
10.5
29%
Other
2%
Total votes: 96

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 25th April 2005, 17:18
günther günther is offline
Guru
 
Join Date: Jan 2002
Location: Ehingen, Germany
Posts: 575
günther is on a distinguished road
Baan: IVc4 - DB: Informix - OS: HP-UX
AIX is sligthly different to UNIX ;-). I haven't been using it for over 8 years now. So I checked the internet and I found at http://dbforums.com/showthread.php?p...8#post3710798:

> lp -o lan -c -dcrud -s /etc/motd
> Same problem -o commands not defined for AIX virtual printer.
> Use sysV if you want to use.
> Can change /usr/bin/lp to a shell script and have it call enq.

Günther
Reply With Quote
Sponsored Links
  #32  
Old 4th November 2005, 10:40
teddybear teddybear is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 228
teddybear is on a distinguished road
Baan: BaaNERP - DB: Oracle 9i - OS: Unix
Font printed in Italic after printing of logo

Although spend some time, I manage to print the logo. Thanks to those who contribute to this thread, especially Vamsi.

Just like phr024, I have this "side effect" after printing the logo. I notice all the text after the printing of the logo are printed in italic.

Suggestion to this problem are approciate.

Last edited by teddybear : 4th November 2005 at 11:20.
Reply With Quote
  #33  
Old 8th November 2005, 20:11
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,966
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Just saw this - I did not have this problem. I do know I made changes to the ovl file so it ended like with an escape sequence. See attached. Not sure if this is your problem, but probably just need to reset the printer.
Attached Images
File Type: jpg Image1.jpg (168.0 KB, 96 views)
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #34  
Old 19th November 2005, 00:37
gprince gprince is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
gprince is on a distinguished road
Baan: BaaNIVc4 - DB: Oracle 9I - OS: HPUX
Double spacing is occuring when printing with overlay

Hello everyone,
I hope you can help me out. I am having a problem with my AP checks being double and trippled spaced when merged with the overlay.

Thanks for your help!
Reply With Quote
  #35  
Old 21st November 2005, 15:06
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,966
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
You probably just need to play with some of the pre/post escape sequences for your printers. I did not have the problem you described, but I did make some changes to get it to come out okay.
Attached Images
File Type: jpg Image1.jpg (168.0 KB, 41 views)
File Type: jpg Image2.jpg (243.6 KB, 50 views)
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #36  
Old 21st November 2005, 16:17
gprince gprince is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
gprince is on a distinguished road
Baan: BaaNIVc4 - DB: Oracle 9I - OS: HPUX
Thank you for your help

Hello Mark,

Thanks for information. Right after I posted the question, we were able to adjust some pre escape sequences and got it to work.

Thanks again for you suggestion!
Garry
Reply With Quote
  #37  
Old 24th February 2006, 21:25
awassif awassif is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
awassif is on a distinguished road
Question Baan report came in Italic Font

Quote:
Originally Posted by teddybear
Although spend some time, I manage to print the logo. Thanks to those who contribute to this thread, especially Vamsi.

Just like phr024, I have this "side effect" after printing the logo. I notice all the text after the printing of the logo are printed in italic.

Suggestion to this problem are approciate.
Many thanks for all of you who contributed to this issue.
All worked OK with the exception of the font of Baan reports. All came out as Italic. Teddybear reported the same problem on Nov 05. Anyone was able to solve the issue.
Thanks
Reply With Quote
  #38  
Old 24th February 2006, 22:34
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,966
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Have you tried playing with the pre/post escape sequences as I suggested above? Not sure if that is actually your problem but it did takes some changes to get it to work for me.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #39  
Old 24th February 2006, 23:32
awassif awassif is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
awassif is on a distinguished road
Question Baan report came in Italic Font

Hello Mark,
The "post" escape sequence matches mine. But the "pre" is different. I spent a few hours trying to get to work but unfortunately all my trials did not get me a reasonable result.
Any suggestions as of what part exactly changes the style from Italic to Upright on the "post" escape sequence.

Thanks again for your reply,
- Ameen
Reply With Quote
  #40  
Old 24th February 2006, 23:37
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,966
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Try adding Esc(s0S as one of the end escape sequences. This sets it back to upright. Got this escape sequence from an old laser jet manual.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #41  
Old 25th February 2006, 00:02
awassif awassif is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
awassif is on a distinguished road
Thumbs up Upright escape sequence

Excellent, it worked!
I added Esc(s0S to pfont14 in my printinf file.
Changed the line from:
pfont14=\E&f0s1y2x1S,
to
pfont14=\E&f0s1y2x1S\E(s0S,
Result: upright font on the overlay form.

Thanks again for your time Mark!
- Ameen
Reply With Quote
  #42  
Old 2nd May 2006, 10:56
phr024's Avatar
phr024 phr024 is offline
Newbie
 
Join Date: Jun 2002
Location: Netherlands
Posts: 2
phr024 is on a distinguished road
Baan: BaaN IVc4 - DB: tbase - OS: HP UX 11.11
Cool Worked for me!

Thank's this solution works fine with me....

Thank's a lot Awassif!!

Kind regards,

Patrick Harder.
Reply With Quote
  #43  
Old 12th May 2006, 19:51
rjohmit rjohmit is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 7
rjohmit is on a distinguished road
Baan: 4c4 - DB: oracle - OS: UNIX
Little late to the game here but I'm attempting to set this up.

When I try to print a report using the new device, I get an error message. It has "ttadv31809" in the title bar. The error text is:
Quote:
/usr/bin/lp -dmyprint -s -c -n1 /baan/bse/tmp/tmp056401200 -oBSDh


(Error 1)
Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #44  
Old 14th May 2006, 18:15
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,966
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Are you trying to print the overlay or the baan report itself? Because the lp command inside the report should be trying to print the overlay so I would not expect a /baan/bse/tmp directory. If this is the command in the report then replace the file to be printed with the full path to the ovl file.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #45  
Old 15th May 2006, 17:55
rjohmit rjohmit is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 7
rjohmit is on a distinguished road
Baan: 4c4 - DB: oracle - OS: UNIX
This error occurs when I try to print the report (including the code to print the overlay) from the Baan session.

Despite receiving this error, it sometimes prints the report including the logo. However, the logo is very pixelated and doesn't look good at all.

I'll keep working on it. Thanks!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple Forms morpheus Tools Development 9 23rd January 2003 14:36


All times are GMT +2. The time now is 20:20.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com