Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
18%
200 - 500 GB
29%
500 - 800 GB
3%
800 - 1200 GB
8%
1200 - 1500 GB
8%
1500 - 2000 GB
12%
> 2000 GB
23%
Total votes: 77

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th July 2019, 09:43
jojovalenton jojovalenton is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 213
jojovalenton is on a distinguished road
Baan: InforLN FP7 - DB: SQL Server 2008 R2 - OS: Window Server 2008 R2
closing ttstpdisplay
Baan: Infor ERP 10.1 (FP7)
C/S: Both

hi,
reports done in job created several reports, how can i close ttstpdisplay by script?

regards,
jojo
Reply With Quote
  #2  
Old 4th July 2019, 10:39
jojovalenton jojovalenton is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 213
jojovalenton is on a distinguished road
Baan: InforLN FP7 - DB: SQL Server 2008 R2 - OS: Window Server 2008 R2
hi,
i read some threads about this and i was able to kill ttstpdisplay but the report rcisli1200210000 still open and can't seen using pstat, how can i kill open report?

regards,
jojo
Reply With Quote
  #3  
Old 4th July 2019, 17:15
Ajesh's Avatar
Ajesh Ajesh is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 646
Ajesh is on a distinguished road
Baan: LN 10.4 - DB: Oracle - OS: HP-Unix
Try setting the predefined variable,job.device(14) from script. As "D" or something like that.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #4  
Old 7th July 2019, 08:18
jojovalenton jojovalenton is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 213
jojovalenton is on a distinguished road
Baan: InforLN FP7 - DB: SQL Server 2008 R2 - OS: Window Server 2008 R2
hi,
the job default device is D and this is needed to show up but need also to remove after display, how can i close this report by scripts?
regards,
jojo
Reply With Quote
  #5  
Old 8th July 2019, 08:51
oirfeodent's Avatar
oirfeodent oirfeodent is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 79
oirfeodent is on a distinguished road
Baan: Baan - DB: DB - OS: OS
Quote:
Originally Posted by jojovalenton View Post
hi,
reports done in job created several reports, how can i close ttstpdisplay by script?

regards,
jojo
How about printing to /dev/null in the jobs. Anyway, no one can see it.

Regards,
Reply With Quote
  #6  
Old 9th July 2019, 07:46
jojovalenton jojovalenton is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 213
jojovalenton is on a distinguished road
Baan: InforLN FP7 - DB: SQL Server 2008 R2 - OS: Window Server 2008 R2
hi,
we need to see these reports but i just need to close them afterwards by scripts.
regards,
jojo
Reply With Quote
  #7  
Old 9th July 2019, 08:38
andreas.toepper andreas.toepper is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 180
andreas.toepper is on a distinguished road
Baan: Baan4, LN6.1 - DB: MSSQL - OS: Linux&Windows
We don't use D devices in a Job. Our Jobs are executed by the Job demon of LN 10.2.1 running on Windows. So, the Jobs sessions will run without an active GUI. D devices do need a running GUI to display the output (at least I think so).
I always thought the “natural” way of dealing with a temporary output in a job is printing into a file with a specific filename on a specified filepath. That’s the setup we’re using.
Reply With Quote
  #8  
Old 9th July 2019, 10:54
bdittmar's Avatar
bdittmar bdittmar is offline
Guru
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany, 50.584097,8.544078
Posts: 1,820
bdittmar will become famous soon enough
Baan: 2.2/3.1/4c4/LN6.1 FP6/FP9/HiDox Tools 10.7 - DB: tbase, ms-sql7, oracle10gV1, 11g - OS: HP-UX, W2K3, SLES
Use ASCIF !

Hello,

in cisli (Jobmode) we use

ASCIF -> to file

Regards
__________________
//Bernd
Reply With Quote
  #9  
Old 10th July 2019, 08:22
jojovalenton jojovalenton is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 213
jojovalenton is on a distinguished road
Baan: InforLN FP7 - DB: SQL Server 2008 R2 - OS: Window Server 2008 R2
thanks to all your ideas. i'll try this on my scripts.
Reply With Quote
  #10  
Old 12th July 2019, 08:05
oirfeodent's Avatar
oirfeodent oirfeodent is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 79
oirfeodent is on a distinguished road
Baan: Baan - DB: DB - OS: OS
Quote:
Originally Posted by jojovalenton View Post
hi,
we need to see these reports but i just need to close them afterwards by scripts.
regards,
jojo
Where do you see the D output, when the job is running.
Job is supposed to run without a UI...
If there is a UI and you can see the D output, then you can as well close it after seeing it... right?
or is there something, I am missing?

Regards,
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error Year End Closing : Mapping not posted DatinN Finance, Invoicing and Integration 1 2nd December 2014 09:48
When closing periods (Final Close),Total debit credit not in balance in currency show yxylog101 Finance, Invoicing and Integration 0 19th May 2014 06:47
Calculcated closing balance <> entered closing balance bbsmanian Finance, Invoicing and Integration 3 8th September 2008 13:28
final closing....mandatory? rcitra Finance, Invoicing and Integration 2 24th February 2005 12:04
Calculated Closing balance not Equal to entered closing balance kamran Finance, Invoicing and Integration 6 23rd May 2002 12:50


All times are GMT +2. The time now is 12:01.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com