Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
32%
Installation Wizard into new VRC
40%
Manual into existing VRC
6%
Manual into new VRC
22%
Total votes: 50

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th July 2018, 11:10
AnuKass AnuKass is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 37
AnuKass is on a distinguished road
Baan: 9.2 - DB: sql - OS: windows10
print header after detail
Baan: Other/Unknown
C/S: None/Unknown

hii...
Is there any possible to print header.2 layout after print detail.1 layout ...
Reply With Quote
  #2  
Old 17th July 2018, 11:23
AnuKass AnuKass is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 37
AnuKass is on a distinguished road
Baan: 9.2 - DB: sql - OS: windows10
Exclamation

I have another doubt .....
how to print header and detail layout as alternatively...
e.g
header.1
...
detail.1
...
header.2
...
detail.2
...
Reply With Quote
  #3  
Old 17th July 2018, 13:55
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 7,114
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Well - does it have to be a header layout? You can control which layout gets printed by just sending a variable in the detail record. So I do this with some of the detail layouts - not specifically with headers, but I know I did it with detailed layouts. So you use the print expression. If you put something like (kind of layout) KOLO=1 and KOLO can be 1,2,3 or 4 based off the record you are sending. I do this with some of my reporting sessions where I might print production order on 1 record, then a planned grp order on another detail record. Just never really tried it with headers.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #4  
Old 6th August 2018, 12:03
Sahil Sharma Sahil Sharma is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 15
Sahil Sharma is on a distinguished road
Baan: FP 10.4 - DB: BAAN - OS: windows 10
Change the header layout to before.field layout on the basis if that field which is changing in every detail.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to declare in detail layout not print the before.field layout? amator Tools Development 5 19th August 2016 03:56
Print only desired value in detail 1 and 2 ainulm Tools Development 11 24th November 2014 13:57
how to print 2 non-continuous detail section in a report funnyguy Tools Development 7 16th July 2010 11:59
3GL ASCII-Menu System for ERP-LN AndreasSchmitt Tools Development 7 5th June 2008 12:07


All times are GMT +2. The time now is 21:01.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com