Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
33%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
6%
Manual into new VRC
22%
Total votes: 49

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th February 2004, 04:41
avpatil avpatil is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 720
avpatil is on a distinguished road
Baan: IVc3 - DB: SQL2000 - OS: Win 2003
Touch screen

Hi,
I would like to implement touch screen functionality in one of our areas in organization. So instead of using mouse the user can click by touching on screen a baan session. What is involved in it? Do we need to implement any thing special in Baan for it.

Thnaks

Arvind
Reply With Quote
  #2  
Old 16th February 2004, 15:01
lakoon's Avatar
lakoon lakoon is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Switzerland
Posts: 179
lakoon is on a distinguished road
Baan: Triton 2.0, Baan IV b/c /ERP /ERP LN - DB: Oracle / tbase / MSSQL - OS: Solaris / HP /Windows
hello avpatil

no, you do not need any special programming from baan side.
the touch screen functionality is implemented in the hardware itsef. (actions on the screen act like the mouse).

just keep in mind.
- if you do not have any keyboard attached, how does the user enter any letters or figuers?
- normaly normal buttons are desigend to use with the mouse, but fingers may a littel bit larger (size of button).

/lakoon
Reply With Quote
Sponsored Links
  #3  
Old 31st January 2005, 16:40
cherokee's Avatar
cherokee cherokee is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Montreal, Canada
Posts: 290
cherokee is on a distinguished road
Baan: Baan IVc3 A&D - DB: Oracle - OS: IBM AIX
Question

We are looking on this too, touch screen, particularly for the floor and inventory; we had pretty much automated these processes where users only need barcode readers. Just buying the touch screen will do for open BaaN sessions with the DEM?

Thanks in advance

Carlos Gonzalez
Reply With Quote
  #4  
Old 31st January 2005, 17:08
victor_cleto's Avatar
victor_cleto victor_cleto is offline
Guru
 
Join Date: Aug 2001
Location: Portugal
Posts: 776
victor_cleto is on a distinguished road
Baan: none (B40c4 was last) - DB: Oracle - OS: Linux (RHEL)
Quote:
Originally Posted by lakoon
hello avpatil
- if you do not have any keyboard attached, how does the user enter any letters or figuers?
- normaly normal buttons are desigend to use with the mouse, but fingers may a littel bit larger (size of button).
/lakoon
You can display a virtual keyboard on screen to enter data;
You can increase the size of the fonts (larger fonts).
Reply With Quote
  #5  
Old 1st August 2018, 17:36
garias's Avatar
garias garias is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ecuador
Posts: 46
garias is on a distinguished road
Baan: Baan IV b2, c2, c2 mcurr, Baan V ERP, Infor LN - DB: Oracle, Informix, SQL - OS: AIX, Solaris, Windows NT
Touch screen in Baan IV

Hello BaanBoard:


I was checking this thread.
In a customer which is still using Baan IV c4 . I have developed a touchscreebn approach to report finished product in SFC Orders.

Attached an screenshot

Regards

Gerardo
Attached Images
File Type: png TouchScreen SFC Orders.PNG (18.7 KB, 9 views)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maximize Screen (Full Screen) chneves Tools Development 2 5th October 2004 19:45


All times are GMT +2. The time now is 06:32.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com