Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
19%
200 - 500 GB
28%
500 - 800 GB
2%
800 - 1200 GB
7%
1200 - 1500 GB
7%
1500 - 2000 GB
12%
> 2000 GB
24%
Total votes: 83

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th December 2019, 10:33
martin.f martin.f is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Location: Germany, Kempten
Posts: 29
martin.f is on a distinguished road
Baan: LN 10.5 - DB: Microsoft SQL - OS: Microsoft Windows 10
Question Zoom from logistic session to financial session
Baan: Infor ERP 10.5
C/S: Client

Hello,
I want to add a CDF with zoom functionality.
The CDF is located in table tdcms050 (Boni/Provisions). I want to zoom to session tfacp2521m000 and table tccom122.ifbp (incoming invoice) - a financial table.

The zoom does not work and it appears a notification "Company 100 is no financial company".

It is basically not possible to do this? Can I change a session/table to be part of financial/logistic company?

Regards
Martin
Reply With Quote
  #2  
Old 13th January 2020, 18:40
avpatil avpatil is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 746
avpatil is on a distinguished road
Baan: IVc3 - DB: SQL2000 - OS: Win 2003
Did you try switching company before you zoom?
Reply With Quote
  #3  
Old 14th January 2020, 08:32
martin.f martin.f is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Location: Germany, Kempten
Posts: 29
martin.f is on a distinguished road
Baan: LN 10.5 - DB: Microsoft SQL - OS: Microsoft Windows 10
I have selected with this session (change company ttdsk2007m000) as "selected company" first our financial company and then our logistic company.

Both times the error "Company 100 is no logistic company!" appears when I try to zoom.

Is there a function where I should change company in code before zooming?

I think the problem is because session tdcms2550m000 is a logistic session and the session in which I want to zoom is a financial session.

Is something like this not possible?
Reply With Quote
  #4  
Old 14th January 2020, 14:36
martin.f martin.f is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Location: Germany, Kempten
Posts: 29
martin.f is on a distinguished road
Baan: LN 10.5 - DB: Microsoft SQL - OS: Microsoft Windows 10
Hello,
I solved this problem like this

Before.zoom:

Code:
ret = switch.to.company(get.financial.compnr())
After.zoom:

Code:
ret = switch.to.company(get.logistic.compnr())
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zoom to session tx from tf session mvanta Tools Development 21 22nd November 2019 08:09
Zoom to a display Session, trying to modify spartacus Tools Development 3 17th May 2006 12:39
zoom to item session monica1 Tools Development 11 28th September 2004 12:56
zoom to different session trchandra Tools Development 2 19th March 2002 04:58
Opening zoom session E.Toniolo Tools Development 6 21st February 2002 22:02


All times are GMT +2. The time now is 21:50.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com