Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Distribution, Transportation & Warehousing

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
17%
200 - 500 GB
29%
500 - 800 GB
3%
800 - 1200 GB
7%
1200 - 1500 GB
7%
1500 - 2000 GB
12%
> 2000 GB
24%
Total votes: 58

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th June 2013, 13:02
ralf127 ralf127 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 16
ralf127 is on a distinguished road
Baan: FP7 - DB: SQL 2008 R2 - OS: Windows 2008 R2
Question Location Control
Baan: ERP LN 6.1 FP7

Hello All,
How can I enable location control check in warehouse. In our system we have this check disable..
We want to have rejected and inspection location in receiving warehouse..
and can view this qty in respective location.
Reply With Quote
  #2  
Old 16th July 2013, 12:52
Jeff Ball's Avatar
Jeff Ball Jeff Ball is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Rainy end of UK
Posts: 115
Jeff Ball is on a distinguished road
If you search the web help for the topic 'making warehouses location controlled', there is a checklist of the steps that you need to take to do this.
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd December 2018, 16:04
ICT Builder's Avatar
ICT Builder ICT Builder is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: The Netherlands
Posts: 10
ICT Builder is on a distinguished road
Baan: BIV - DB: TBase, Informix - OS: NT, Unix
The described procedure does not work in older versions (<10.4)

Dear Jeff,

unfortunately this does not work in FP7.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #4  
Old 4th December 2018, 04:50
Sarath Sarath is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 18
Sarath is on a distinguished road
Baan: Infor erp LN - DB: ERP - OS: windows XP
Hi,

At the time of creating the warehouse we have to enable the location field.
After performing any transactions related to that warehouse that location field will be disabled.

Regards,
Sarath Kumar Namburi.
Reply With Quote
  #5  
Old 26th December 2018, 03:38
baan1612's Avatar
baan1612 baan1612 is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: USA
Posts: 122
baan1612 is on a distinguished road
Baan: Triton, baan 4c4, Baan V, ERPLN 6.1 FP2, FP3, FP6, FP7 and FP9 - DB: oracle - OS: windows 2000
Smile Change the location system of Warehouse

Since there are transactions recorded on the warehouse, you need to follow a different route to enable the Location control in Warehouse.

1. Define the locations for the warehouse in session "whwmd3500m000" for Receiving, Inspection, Staging and at least one bulk Location.
2. In session "whwmd2500m000 - Warehouses", select the warehouse and click on "Change location system" from Specific Menu.

There enter the details and follow the commands in the sessions.

I hope this functionality is available in FP7.
__________________
Regards,
Gupta


Have faith !
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue/Receipt - Location Control Raman_baan30 Manufacturing & Supply Chain 3 27th January 2011 08:37
Question in Location control julia0726 Distribution, Transportation & Warehousing 7 30th November 2009 15:06
Turning on Warehouse Location Control in ERP LN after you are up and running DStroud Distribution, Transportation & Warehousing 1 7th July 2008 12:48
Implementing location control and lot control anlund Distribution, Transportation & Warehousing 1 4th October 2007 16:45
Location Control abas_cool Distribution, Transportation & Warehousing 4 3rd January 2007 08:23


All times are GMT +2. The time now is 17:50.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com