Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
As a Customer What would do to keep your ERP Implementation intact
Proactively define Business Process-- Take the Project Ownership
50%
Handover everything to System Integrator from drawing BP till implementation of ERP
13%
Hire more inhouse skilled & capable IT Resource to work directly with SI
38%
Rely on SI Architects/Consultants
0%
Total votes: 8

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th September 2020, 03:32
pegaga1979 pegaga1979 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 204
pegaga1979 is on a distinguished road
Baan: Baan V - DB: SQL - OS: WINDOWS 2003
How print first detail.1 then detail.2
Baan: Infor ERP 10.6
C/S: None/Unknown

Hi,

i would like to print as below:
Detail.1:
aa aa aa aa
bb bb bb bb

detail.2:
11 11 11 11
22 22 22 22

currently my report appear to be like below:
aa aa aa aa
11 11 11 11
bb bb bb bb
22 22 22 22

i tried to do page break, but it is still same. just print at new page.
i've no idea how to group it and print it in group.

your advice is really much appreciated. tq.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th September 2020, 15:57
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 7,482
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
So what I did once was I sent a sort key with the data(k.of.data). So I passed like a 1 for those in detail.1, then a 2 for those in detail.2, The report used k.of.data as the sort key - so as it organized the data with the 1's first, then the 2's. So then as the report prints the 1's the output expression on detail.1 is k.of.data=1. So detail.1 only prints for the 1's. Same for detail.2 (output expression is k.of.data=2). So detail.1 would get printed only for the 1's and detail.2 got printed only for the 2's.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[AFS] Print Preview tmannais AFS/DDC/OLE: Function servers 11 1st June 2018 03:28
Baan does not print with Nashuatec Printers muckimaxe Tools Administration & Installation 2 3rd October 2013 11:24
3GL ASCII-Menu System for ERP-LN AndreasSchmitt Tools Development 7 5th June 2008 12:07


All times are GMT +2. The time now is 13:32.


©2001-2020 - Baanboard.com - Baanforums.com