Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
18%
200 - 500 GB
26%
500 - 800 GB
3%
800 - 1200 GB
9%
1200 - 1500 GB
12%
1500 - 2000 GB
12%
> 2000 GB
21%
Total votes: 34

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th November 2018, 03:25
JanePapa JanePapa is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 11
JanePapa is on a distinguished road
Baan: 5 - DB: SQL server - OS: Window
Exclamation Cannot use debugging in Infor LN
Baan: ERP LN 6.1 FP11 (Infor ERP 10.5)
C/S: None/Unknown

Hi,

When I used debug via Web LNUI in debug mode (LN Studio),
I got error message "Connection with studio cannot be established" [current port in Infor LN Studio --> 7900]
and I couldn't to debug in Infor LN Studio also.

Could you please advise me to set debugging?

Thank you in advance.
Regards,
Reply With Quote
  #2  
Old 14th November 2018, 03:35
Patcharanut Patcharanut is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 11
Patcharanut is on a distinguished road
Baan: 10.5 - DB: DB2 - OS: WINDOWS
Me too.
I sit down for this one.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th November 2018, 09:40
Ajesh's Avatar
Ajesh Ajesh is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 535
Ajesh is on a distinguished road
Baan: LN 10.4 - DB: Oracle - OS: HP-Unix
Can you run the Session Normally? ..not in Debug Mode..
Reply With Quote
  #4  
Old 14th November 2018, 11:48
JanePapa JanePapa is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 11
JanePapa is on a distinguished road
Baan: 5 - DB: SQL server - OS: Window
Quote:
Originally Posted by Ajesh View Post
Can you run the Session Normally? ..not in Debug Mode..
Hi Ajesh,

I can run the session normal and result is OK.
But in debug mode on Web LN UI isn't work (error message as attached).

Regards,
JanePapa
Attached Images
File Type: png error.png (4.6 KB, 13 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #5  
Old 14th November 2018, 15:35
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 7,147
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
I do not know why - but what popped into my mind was that it seems in 4c4 there used to a session that you could prevent someone from running sessions in debug mode. Probably not related - but that word profile seemed to ring a bell on something. I also can't seem to find it either.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #6  
Old 14th November 2018, 16:23
Ajesh's Avatar
Ajesh Ajesh is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 535
Ajesh is on a distinguished road
Baan: LN 10.4 - DB: Oracle - OS: HP-Unix
Dont think the Port Number 7900 is open on your System..
Reply With Quote
  #7  
Old 15th November 2018, 10:38
JanePapa JanePapa is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 11
JanePapa is on a distinguished road
Baan: 5 - DB: SQL server - OS: Window
Dear all,

I can to debug LN Studio and LN UI.
Because my computer enable firewall that it is affect to connection failed.
so, after disable firewall or add inbound rules that is great.

Thanks,
JanePapa
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ccdll debugging??? rrocks23 Tools Development 2 17th March 2008 01:57
Debugging of AFS prashant AFS/DDC/OLE: Function servers 15 16th March 2008 16:28
Debugging the code after missing the breakpoint george7a Tools Development 4 24th January 2007 11:42
Debugging DAL code MariaC Tools Development 2 1st August 2002 15:40


All times are GMT +2. The time now is 09:52.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com