Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
17%
200 - 500 GB
29%
500 - 800 GB
3%
800 - 1200 GB
7%
1200 - 1500 GB
7%
1500 - 2000 GB
12%
> 2000 GB
24%
Total votes: 58

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th April 2019, 12:19
tmannais's Avatar
tmannais tmannais is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 153
tmannais is on a distinguished road
Baan: LN 10.5 - DB: MySQL - OS: Windows
How to print lines into multiple reports?
Baan: ERP LN 6.1 FP11 (Infor ERP 10.5)
C/S: Both

Hi,

I have a session that displays header data and its lines.
At the moment, when print on the header it will print one report containing all the data from header to lines within that single report.
I need to make it so that it prints out 1 report per line data instead and the data in each report will come from its respective line data.
How can I do such task?

Regards,
Thana
Reply With Quote
  #2  
Old 8th April 2019, 12:55
bhushanchanda's Avatar
bhushanchanda bhushanchanda is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2012
Location: India
Posts: 2,369
bhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura about
Baan: LN FP 1-9, 10.4, a little bit of Baan IV - DB: SQL Server 2008, Oracle - OS: Windows Server 2008 R2, Unix
You need to do something like this -



Open Report e.g. rprt_open()

Print Data e.g. rprt_send()

Close Report e.g. rprt_close()



Repeat the above steps for each line.
__________________
Regards,

Bhushan

Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #3  
Old 10th April 2019, 12:45
tmannais's Avatar
tmannais tmannais is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 153
tmannais is on a distinguished road
Baan: LN 10.5 - DB: MySQL - OS: Windows
Quote:
Originally Posted by bhushanchanda View Post
You need to do something like this -



Open Report e.g. rprt_open()

Print Data e.g. rprt_send()

Close Report e.g. rprt_close()



Repeat the above steps for each line.
Thank you. I will try it out.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Programming Question mr_suleyman Tools Development 37 11th November 2016 08:14
To get data print at 2nd lines pegaga1979 Tools Development 1 29th December 2015 05:38
instantOLAP: strong, fast, easy to implement Stephane Hess General Discussion & Chat 0 26th January 2009 13:40
3GL ASCII-Menu System for ERP-LN AndreasSchmitt Tools Development 7 5th June 2008 12:07
reports not print out correctly kumfhooi Finance, Invoicing and Integration 7 19th May 2004 13:59


All times are GMT +2. The time now is 20:41.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com