Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
15%
200 - 500 GB
30%
500 - 800 GB
4%
800 - 1200 GB
4%
1200 - 1500 GB
11%
1500 - 2000 GB
15%
> 2000 GB
22%
Total votes: 27

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th September 2018, 14:54
Santosh_mali Santosh_mali is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 12
Santosh_mali is on a distinguished road
Baan: Baan 4 - DB: oracle - OS: unix
Exclamation Report debugger problem
Baan: Other/Unknown
C/S: None/Unknown

Hello,

We need to run report in debug mode on Test server.
As we don't have dev. auth. on test server we have moved report object from English, Italy & report script from ftp sever.

the issue is when debugger window is opening it is only showing report script code but not showing system generated code. i need to find special character by using string.scan but as system generated code is not showing i am not able to find string.scan in debugger.

usually we follow same process and it works. but this time it is not working.
are we missing anything?

Please help.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Compile Report with Compile with Debugger? anandpr1989 Tools Development 5 26th February 2013 15:15
Problem in customised report django25 Tools Development 1 26th October 2009 10:54
Problem in report script: shell command L. Huinder Tools Development 8 23rd July 2009 21:34
How to compile only a report script in debugger mode anubhav.bansal Tools Development 3 14th July 2006 11:05
Problem in Report Layout Field alexbaan Tools Development 1 22nd October 2005 13:19


All times are GMT +2. The time now is 23:42.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com