Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Manufacturing & Supply Chain

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
15%
200 - 500 GB
27%
500 - 800 GB
3%
800 - 1200 GB
9%
1200 - 1500 GB
12%
1500 - 2000 GB
12%
> 2000 GB
21%
Total votes: 33

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd October 2008, 16:36
Judgement Judgement is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 11
Judgement is on a distinguished road
Baan: 4 - DB: don't know - OS: don't know
Fatal Error when creating BOM which contains ITtem Planning Data
Baan: Other/Unknown

ERPLN 6.1 FP3
Oracle 10
solaris


Gents,

I get a fatal error when I want to add items to a BOM which have Items-Planning Data. The error occurs when trying to save. The same fatal error also comes when trying to use the session generate order planning with the fields Bottom up or Top down checked.

log.bshell comes up with a select statement of cprpd730 to cprpd100, but cprpd730 is empty, it is (as far as I know) only used for multisite planning.

As this happends in all our companies even the stand alone ones I don't think it has something to do with migrated master data, tested it in an empty shell.

After talking to a consultant he said the key must be cprpd120. Can someone explain me what that table is used for?

He also said if I get that fatal error it might have something to do with my item number segmentation (domain segmentation), which could be right as it happens in all companies and that is maintained in tools.

We have 2 records in there which are interesting, 1 for tc which is just 9 for project and 38 for item and 1 for ep which has 3 for cluster 9 for project and 38 for item. Do we need that cluster setup? We are not using it.

Well any idea where I could search for this error and what could cause the same fatal error when trying to create BOM with Planning Data and generate order planning with Bottom up / Top Down are helpfull.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 12th June 2009, 10:06
elrusodemanpac elrusodemanpac is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4
elrusodemanpac is on a distinguished road
Baan: 5.0c - DB: sql server 2000 - OS: windows 2003
Check max of t_code in cprpd120

We found that the creation of plan items slowed down dramatically once the maximum of t_code in cprpd120 got to 2147483647.

Infor haven't resolved this yet.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th June 2009, 13:41
elrusodemanpac elrusodemanpac is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4
elrusodemanpac is on a distinguished road
Baan: 5.0c - DB: sql server 2000 - OS: windows 2003
solution 138710

Hi Infor's support team have now suggested we apply solution 138710. This is for version B50_b,B50_c, but hopefully you can quote this to your support team and they will know the LN equivalent.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #4  
Old 19th November 2010, 13:03
Renegade's Avatar
Renegade Renegade is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Norway
Posts: 223
Renegade is on a distinguished road
Baan: BaaNERP5.0c, LN10.5 - DB: Oracle - OS: Windows
is it always?

is it always getting populated in cprpd120 when record is inserted into cprpd100? What if data is loaded into cprpd100 and not into cprpd120. Does any process session populates cprpd120 later?
__________________
Knowledge is experience, everything else is just information. - A. Einstein
Reply With Quote
  #5  
Old 6th December 2010, 12:52
roys11_in roys11_in is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Delhi
Posts: 86
roys11_in is on a distinguished road
Baan: baanIVC4 - DB: sql 2003 - OS: Windows XP
Hello,

Yes, its true that once you update the cprpd100, cprpd120 will automatically get updated, there's no any other process/session you need to run later for updating cprpd120.

regards,
Roy
Reply With Quote
  #6  
Old 28th August 2018, 08:40
Sarath Sarath is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 14
Sarath is on a distinguished road
Baan: Infor erp LN - DB: ERP - OS: windows XP
Hi,

In Our system some records are not showing in cprpd120 table, But records are showing in cprpd100 table.
When am creating the new record throgh GTM in cprpd120 table record will be saved.
But Planned purchase order not generated for those items.( Demand is there for those items).
Please suggest any idea.
Thanks in advance.

Best Regards,
Namburi Sarath Kumar.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Application data dictionary vs. run-time data dictionary NPRao Tools Development 5 7th July 2009 09:16
getting fatal error while creating company baancust Operating Systems & Databases 2 22nd August 2008 06:45
ERPJewels Hitesh Shah Third Party Products 10 6th November 2006 06:38
print of graph generated through data selection for planning board loveubaan Manufacturing & Supply Chain 1 26th May 2005 15:17


All times are GMT +2. The time now is 15:07.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com