Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Administration & Installation

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
35%
Installation Wizard into new VRC
42%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
19%
Total votes: 31

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th October 2017, 09:01
srprks srprks is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Bangalore
Posts: 59
srprks is on a distinguished road
Baan: 10.4,Baan IV - DB: Oracle,SQL - OS: Unix,Windows
e-message connector
Baan: ERP LN 6.1 FP10 (Infor ERP 10.4)
DB: SQL Server 2012
OS: Windows 8
C/S: Both

Hi

While using any Device related to email sending I am getting below message form LNUI. But its not working in case of BW also.

Quote:
Connector 'ttcmfoutlook ' is not supported in LNUI
Message could not be sent (CMF service did not start)
and
Quote:
Message could not be sent (CMF service refused message)
Can any one suggest any thing on this
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th October 2017, 08:19
sasikanth's Avatar
sasikanth sasikanth is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Hyderabad, Andhra Pradesh, India
Posts: 123
sasikanth is on a distinguished road
Baan: L.N 6.1 FP7, 10.3, 10.4 & 10.5 - DB: SQL Server - OS: Windows
Hi,

Just check if Solution 1633566 is installed in your environment or not. Refer to KB 1627300 on InforXtreme Portal for more details.

I hope this helps you.
__________________
Sasi Kanth V
Infor ERP LN Solution Architect

Reach Me Out on LinkedIn | Never Miss an Update from LN Campus YouTube Channel
Reply With Quote
  #3  
Old 13th October 2017, 09:37
srprks srprks is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Bangalore
Posts: 59
srprks is on a distinguished road
Baan: 10.4,Baan IV - DB: Oracle,SQL - OS: Unix,Windows
Hi,

The solution has been installed. But I found something in the log

Quote:
554 5.7.1 <erp.vendor3@antrix.gov.in>: Relay access denied
If anybody knows about this can you please help.
Please find the attached log file.

Thanks,
Soumya
Attached Files
File Type: txt log.ttcmfsmtp.txt (15.7 KB, 4 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 14th October 2017, 13:10
bhushanchanda's Avatar
bhushanchanda bhushanchanda is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2012
Location: India
Posts: 2,286
bhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura about
Baan: LN FP 1-9, 10.4, a little bit of Baan IV - DB: SQL Server 2008, Oracle - OS: Windows Server 2008 R2, Unix
Yes. To use SMTP service with E-message connector, your Mail server should allow relay access to the known hosts.

You can contact your mail server team to provide relay access to your LN server by allowing its IP Address. Once done, the issue will be resolved.
__________________
Regards,

Bhushan

Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow!
Reply With Quote
  #5  
Old Yesterday, 16:37
darkhorse darkhorse is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Mumbai
Posts: 13
darkhorse is on a distinguished road
Baan: FP3,FP6,FP8 - DB: DB2,SQL - OS: UNIX
Hi ,

If it is giving you relay access denied when you are trying to send an email from outside your network to a domain that your server is not authoritative for then it means your receive connector does not grant you the permissions for sending/relaying. Most likely what you need to do is to authenticate to the server to be granted the permissions for relaying but that does depend upon the configuration of your receive connector. In Exchange 2007/2010/2013 you would need to enable ExchangeUsers permission group as well as an authentication mechanism such as Basic authentication.

Hope this helps !!!!
__________________
To be successful, the first thing to do is fall in love with your work.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
e-message connector, Problem to display message before sending it berthier Tools Development 3 30th August 2013 00:37
BaaN Open World and IVc4 Muetze Open World, Portal & Decision Manager 8 2nd February 2012 10:38
Table Doesn't exist sanjaykathuria Tools Administration & Installation 9 20th November 2003 06:14
Running a Baan script from UNIX command line; ba6.1 runtime options chadwickh Tools Development 18 25th September 2002 22:48


All times are GMT +2. The time now is 20:42.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com