Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
How big is your Baan-DB (just Data AND Indexes)
0 - 200 GB
18%
200 - 500 GB
26%
500 - 800 GB
3%
800 - 1200 GB
9%
1200 - 1500 GB
12%
1500 - 2000 GB
12%
> 2000 GB
21%
Total votes: 34

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th November 2018, 03:05
itpanarub's Avatar
itpanarub itpanarub is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 8
itpanarub is on a distinguished road
Baan: Infor LN 10.5 - DB: Sql Server 2016 - OS: Windows
What is mean lattr.prline(1;1)?
Baan: ERP LN 6.1 FP9 (Infor ERP 10.3)
C/S: None/Unknown

Hello anybody,

i want to ask, what is the meaning (1;1) after lattr.prline(1;1).
can i use this function to give breakline for my field?

Code:
field.sls401.txta:
before.print:
	validate.textline()

function validate.textline()
{
	if ( lattr.prline(1;1) = ">" ) then
		lattr.prline = lattr.prline(2)
	else
		if ( lattr.prline(1;1) = "<" ) then
			lattr.print = false
		endif
	endif
}
Reply With Quote
  #2  
Old 19th November 2018, 14:35
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 7,143
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
What it is doing is checking the first character of the text line. In our system if the first character of a line of text is "internal only text" it starts with "<". So the above piece of code skips printing internal notes. I am on 4c4 so not sure about LN, assuming it might be the same.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #3  
Old 19th November 2018, 15:30
bdittmar's Avatar
bdittmar bdittmar is offline
Guru
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany, 50.584097,8.544078
Posts: 1,731
bdittmar will become famous soon enough
Baan: 2.2/3.1/4c4/LN6.1 FP6/FP9/HiDox - DB: tbase, ms-sql7, oracle10gV1, 11g - OS: HP-UX, W2K3, SLES
BIV in LN it's the same

Hello,
as Mark suggest,
in LN it's same as in BIV.
Code:
validate.textline()
Regards
__________________
//Bernd
Reply With Quote
Sponsored Links
  #4  
Old 21st November 2018, 11:58
itpanarub's Avatar
itpanarub itpanarub is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 8
itpanarub is on a distinguished road
Baan: Infor LN 10.5 - DB: Sql Server 2016 - OS: Windows
thanks

Quote:
Originally Posted by mark_h View Post
What it is doing is checking the first character of the text line. In our system if the first character of a line of text is "internal only text" it starts with "<". So the above piece of code skips printing internal notes. I am on 4c4 so not sure about LN, assuming it might be the same.
hello mark_h ,

thanks for your explain
Reply With Quote
  #5  
Old 21st November 2018, 11:59
itpanarub's Avatar
itpanarub itpanarub is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 8
itpanarub is on a distinguished road
Baan: Infor LN 10.5 - DB: Sql Server 2016 - OS: Windows
Smile thanks

hello mark_h and bdittmar

thanks for your explain.


regards
susilo
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:48.


©2001-2018 - Baanboard.com - Baanforums.com