Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
36%
Installation Wizard into new VRC
36%
Manual into existing VRC
7%
Manual into new VRC
22%
Total votes: 45

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th June 2014, 17:03
fallguyjg fallguyjg is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 31
fallguyjg is on a distinguished road
Baan: B4c - DB: Informix - OS: true 64 unix
wrapper for LN - tccomrush
Baan: ERP LN 6.1 FP8
C/S: Server

Hello Baan World,

We are trying to use the wrapper program tccomrush / tccomdllrush that we currently use in baan4 in our LN installation.

It is not working perfectly. We notice that some functions are not being implemented.

Does anyone have experience in using these wrapper programs in LN.

Thanks,
fallguyjg
Reply With Quote
  #2  
Old 18th June 2014, 17:30
bhushanchanda's Avatar
bhushanchanda bhushanchanda is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2012
Location: India
Posts: 2,354
bhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura aboutbhushanchanda has a spectacular aura about
Baan: LN FP 1-9, 10.4, a little bit of Baan IV - DB: SQL Server 2008, Oracle - OS: Windows Server 2008 R2, Unix
Yes, it works without any issues on LN:-

Reference :- ~Vamsi's Solution
__________________
Regards,

Bhushan

Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow!
Reply With Quote
  #3  
Old 18th June 2014, 18:47
fallguyjg fallguyjg is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 31
fallguyjg is on a distinguished road
Baan: B4c - DB: Informix - OS: true 64 unix
wrapper for LN - tccomrush

Bhushan,

I used the latest scripts from Vamsi, and tried again for object ocisli2100.
The issue I'm having in shown in the attachments.

One showing without wrapper, the other with the wrapper.

Do you have any ideas what is causing the 'direct process' and 'process' functions to be disabled with the wrapper.

Thanks,
fallguyjg
Attached Files
File Type: doc Issue with wrapper tccomrush.doc (2.27 MB, 32 views)
File Type: doc Issue with wrapper tccomrush 1.doc (2.32 MB, 22 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 18th June 2014, 19:02
fallguyjg fallguyjg is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 31
fallguyjg is on a distinguished road
Baan: B4c - DB: Informix - OS: true 64 unix
wrapper for LN - tccomrush

Bhushan,

Here's the script produced by the wrapper.

thanks,
fallguyjg
Attached Files
File Type: bc psli2100w00.bc (51.1 KB, 33 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #5  
Old 18th June 2014, 23:19
benito's Avatar
benito benito is offline
Guru
 
Join Date: Jan 2002
Location: Eastern US
Posts: 519
benito is on a distinguished road
Baan: LN 10.2.1 / LN 10.5 / BaanIVc4 - DB: Oracle11/Informix - OS: Unix/Linux
questions: why does the (with wrapper) session has the same name as the (without wrapper) session? can you just re-create the form commands? make sure that they point to the correct functions.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
:confused: wrapper In ERP LN not working proper Ankita Patel Tools Development 4 9th August 2013 06:25
ERP LN Wrapper Related Issue Ankita Patel Tools Development 20 8th August 2013 14:35
Wrapper... parimal.mahadik Tools Development 4 10th September 2007 14:33
Wrapper technology query baancust General Discussion & Chat 7 29th March 2007 21:18
Wrapper for DAL surinder Tools Development 0 19th December 2003 22:56


All times are GMT +2. The time now is 22:46.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com