Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Google search


Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
36%
Installation Wizard into new VRC
36%
Manual into existing VRC
7%
Manual into new VRC
22%
Total votes: 45

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31st July 2013, 07:21
Ankita Patel's Avatar
Ankita Patel Ankita Patel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Hyderabad
Posts: 29
Ankita Patel is on a distinguished road
Baan: BaaN IVC4 ,ERPLN - DB: Oracle - OS: ms - Win
Question :confused: wrapper In ERP LN not working proper
Baan: Other/Unknown
C/S: None/Unknown

I have generated wrapper on purchase contract line (tdpur3101m000) & attached it to the main session.

now I am not able to access some functionality like delivery contract.

when I removed the wrapper I can access it.

is that anything wrong with wrapper. how to resolve it.

I have attached wrapper script for reference.
Attached Files
File Type: txt tdpur3101w.txt (33.3 KB, 72 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 31st July 2013, 14:27
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 7,069
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Rather than closing the thread - could you let us know how you resolved it? One of these days we might move to LN.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #3  
Old 1st August 2013, 07:35
Ankita Patel's Avatar
Ankita Patel Ankita Patel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Hyderabad
Posts: 29
Ankita Patel is on a distinguished road
Baan: BaaN IVC4 ,ERPLN - DB: Oracle - OS: ms - Win
Smile

yes mark,

If you look into script that i posted before in this script when i have generated wrapper it gave me error for return values & I had changed it by returning the values.

Here retval is added by me

function extern boolean tdpur3104m000.is.allowed()
{
boolean retval
parent.object.function.id = get_function(parent.object.dll.id, "boolean tdpur3104m000.is.allowed")
parent.object.error = exec_function(parent.object.dll.id, parent.object.function.id,retval)
return(retval)
}


but insteadof defining & returning values that is retval, I simply comment the code which will gave me error & Its working for me.

but I have still doubt that if in dal any condition is there for enable & disable the functionality I think this will not work.. we should find another way to do instead of comment the code.

In my case I always need the functionality so its working for me...

If anyone having idea to handle it then plz share it


Thanks,
__________
Ankita
Reply With Quote
  #4  
Old 1st August 2013, 15:24
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 7,069
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Thanks Ankita. I am hoping we start LN later this year or early next year. This will probably be helpful.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
  #5  
Old 9th August 2013, 06:25
Ankita Patel's Avatar
Ankita Patel Ankita Patel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Hyderabad
Posts: 29
Ankita Patel is on a distinguished road
Baan: BaaN IVC4 ,ERPLN - DB: Oracle - OS: ms - Win
Arrow Refer this link for solution

http://www.baanboard.com/baanboard/s...t=64429&page=2
__________________
Regards,
Ankita Patel
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Manager - ERP Infor Ln (Logistics Consultant) HYVA India Jobs and Resumes 2 12th July 2013 13:49
procesinfo$ not working in webtop ERP LN thieuf Tools Development 5 27th June 2011 10:42
AFS of sales order not working in SSA ERP LN6.1 kathuria AFS/DDC/OLE: Function servers 4 5th December 2006 21:45
SSA ERP-NL / Baan V6 is it Vaporware ? tjbyfield General Discussion & Chat 18 1st October 2004 10:50
Meeting Promise, SSA Global Releases ERP LN vgobiraj General Discussion & Chat 0 2nd August 2004 18:35


All times are GMT +2. The time now is 19:44.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com