Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > General Topics > About Baanboard.com

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd December 2002, 06:05
evertsen's Avatar
evertsen evertsen is offline
Guru
 
Join Date: Jun 2002
Location: Canada
Posts: 308
evertsen is on a distinguished road
Baan: IVc4 - DB: Oracle - OS: HP-UX
Question search functions not working?

I've tried to use AND between to words when searching but it returns the same amount of results as just using the two words.
  #2  
Old 3rd December 2002, 07:47
patvdv's Avatar
patvdv patvdv is offline
Board Master
 
Join Date: Aug 2001
Location: Belgium
Posts: 2,167
patvdv is on a distinguished road
Baan: n/a - DB: n/a - OS: AIX, HP-UX, Linux
I think AND is the default when using multiple words. Try OR and see if the returned result set is different.
__________________
Regards,

Patrick Van der Veken - Admin & Founder - (c) 2001-2017 baanboard.com/baanforums.com
Sponsored Links
  #3  
Old 3rd December 2002, 16:14
evertsen's Avatar
evertsen evertsen is offline
Guru
 
Join Date: Jun 2002
Location: Canada
Posts: 308
evertsen is on a distinguished road
Baan: IVc4 - DB: Oracle - OS: HP-UX
Hi Pat,

I tried:
word1 word2
word1 AND word2
word1 OR word2
and all returned the same number of results.

Ev
  #4  
Old 4th December 2002, 10:56
patvdv's Avatar
patvdv patvdv is offline
Board Master
 
Join Date: Aug 2001
Location: Belgium
Posts: 2,167
patvdv is on a distinguished road
Baan: n/a - DB: n/a - OS: AIX, HP-UX, Linux
Hi Ev,

Mmm, I will have to do some test myself. Care to share the search words you used?
__________________
Regards,

Patrick Van der Veken - Admin & Founder - (c) 2001-2017 baanboard.com/baanforums.com
  #5  
Old 4th December 2002, 16:44
evertsen's Avatar
evertsen evertsen is offline
Guru
 
Join Date: Jun 2002
Location: Canada
Posts: 308
evertsen is on a distinguished road
Baan: IVc4 - DB: Oracle - OS: HP-UX
You're right Pat, that was it. It appears the words I was using ("new" and "company") were the problem. I tried a search on each individually and received no results for "new" but the same results for company. Sorry to have troubled you but it is good to know that the default is AND when searching.

Thanks,
Ev
  #6  
Old 4th December 2002, 17:19
patvdv's Avatar
patvdv patvdv is offline
Board Master
 
Join Date: Aug 2001
Location: Belgium
Posts: 2,167
patvdv is on a distinguished road
Baan: n/a - DB: n/a - OS: AIX, HP-UX, Linux
No worries Ev. Case closed
__________________
Regards,

Patrick Van der Veken - Admin & Founder - (c) 2001-2017 baanboard.com/baanforums.com
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Search for items: change the field to search on Pivo4c Manufacturing & Supply Chain 9 23rd January 2004 17:28
xml functions not working... trchandra Tools Development 2 1st May 2002 18:48


All times are GMT +2. The time now is 06:06.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com