Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan SIGs > AFS/DDC/OLE: Function servers

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th March 2017, 16:14
cherokee's Avatar
cherokee cherokee is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Montreal, Canada
Posts: 290
cherokee is on a distinguished road
Baan: Baan IVc3 A&D - DB: Oracle - OS: IBM AIX
Question tcqms1204m000 AFS doesn't work

Hello all,

I am trying to run session tcqms1204m000 (Process Inspection Orders) but, doesn't work, no error, no nothing.

The session has three forms. Running the session manually; I noticed that when hit continue on form 1,
the session jumps to form two to request for fields values(I enter them) and then hit continue (on form 2) and works.

I tried to mimic the same process with api's and does nothing this session.

"
HTML Code:
stpapi.put.field("tcqms1204m000","mpro.f",str$(etol(tcqms.mpro.by.origin)))
        stpapi.continue.process("tcqms1204m000",error.mess) |-->> first continue
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","orgn.f",str$(etol(tcqms.orgn.purchase)))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","orgn.t",str$(etol(tcqms.orgn.purchase)))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","orno.f",str$(i.orno))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","orno.t",str$(i.orno))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","pono.f",str$(i.pono))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","pono.t",str$(i.pono))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","opno.f",str$(i.opno))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","opno.t",str$(i.opno))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","srnb.f",str$(i.srnb))
        stpapi.put.field("tcqms1204m000","srnb.t",str$(i.srnb))
	stpapi.continue.process("tcqms1204m000",error.mess)| ->> second continue"
 if not isspace(error.mess) then
                message(error.mess,0)
                stpapi.end.session("tcqms1204m000")
                return(false)
        endif
        stpapi.end.session("tcqms1204m000")
Any ideas?

Thanks,
__________________
Carlos Gonzalez CPIM,CSCP

Last edited by cherokee : 27th March 2017 at 16:20.
Reply With Quote
  #2  
Old 27th March 2017, 19:48
mark_h's Avatar
mark_h mark_h is offline
Guru
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kentucky, USA
Posts: 6,929
mark_h will become famous soon enough
Baan: Baan 4C4 A&D1 - DB: Oracle - OS: Sun Solaris
Okay a few things to try based off just looking at the session on our system.
(1) Try removing the first continue. Maybe it is doing something in the background you can't see.
(2) Remove the first continue on form 1 and then try a save and then a continue after putting all the fields for form 1 and form 2.

All I did was run ttstpcreatdll to see what functions might be available. It would be nice if you had source code to debug. Then you could see what is happening in the background. Have to look around a little more.
__________________
Mark

GO Cards!
My latest mantra - make sure you have latest stpapi patches and the latest session object. If on LN then please explore the option of using DAL2 functionality.

Shared Solutions for Baan systems provided free by Baan Board.
Play the Google game and help Baanboard get better rankings. Do your part. Click here to find how.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #3  
Old 27th March 2017, 21:15
cherokee's Avatar
cherokee cherokee is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Montreal, Canada
Posts: 290
cherokee is on a distinguished road
Baan: Baan IVc3 A&D - DB: Oracle - OS: IBM AIX
Hello Mark,

Thanks.. I removed the before.choice: for continue. and forced form.curr to 2 then the back and forth of the before.choice does not affects the continue process. It does work now.

Thanks again.
__________________
Carlos Gonzalez CPIM,CSCP
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Very nasty work around for an ugly problem AFS finds and updates WRONG RECORD OmeLuuk AFS/DDC/OLE: Function servers 5 17th August 2015 13:21
AFS don´t work with cutomized field joanfuentes AFS/DDC/OLE: Function servers 5 26th March 2015 14:19
Main and sub work center setup FransG Manufacturing & Supply Chain 4 20th September 2006 12:56
AFS for session tdsls4240m000 doesn't work litrax AFS/DDC/OLE: Function servers 6 12th April 2006 16:15
How to get tisfc0408m000 to work with AFS Danny Leolux AFS/DDC/OLE: Function servers 11 20th January 2005 16:35


All times are GMT +2. The time now is 14:11.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com