Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > CMS - Forum Integration > Blogs and Web links

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
35%
Installation Wizard into new VRC
42%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
19%
Total votes: 31

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th February 2017, 10:42
pralash pralash is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 62
pralash is on a distinguished road
Baan: 9.0 - DB: SQL Server - OS: Windows 2012R2
Basic Report in ERP Ln

A new blog entry has been added:

Basic Report in ERP Ln

Quote:
Hi,

I'm freher to ERP Ln... I am create a Report and also execut it successfully.
But i can't get the clear idea of the following codes in the programming script. 

|****************************** declaration section ***************************
declaration:

  table   ttfedu710 | testing table 3 employee

   extern  domain  tfedu.inte       emid.f
   extern  domain  tfedu.inte       emid.t 
 |****************************** field section *********************************
field.emid.f:
when.field.changes:
   emid.t = emid.f
 
functions:

function read.main.table()
{
    select tfedu710.*
    from tfedu710
    where   tfedu710._index1 inrange {:emid.f}
                                    and {:emid.t} 
    order by tfedu710._index1
   selectdo
       rprt_send()
   endselect

While i execute the sesion, i'm getting two text box for getting initial and last employee id....
But in the previous script, the value of emid.f is assigned to emid.t....
So how can i get the report from 1 to 5 (if i give 1 and 5 are the first and last value)...
 Anybody please guide me....

Thanks
Pralash 
Reply With Quote
  #2  
Old 13th February 2017, 13:28
manish@erpln manish@erpln is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Pune
Posts: 4
manish@erpln is on a distinguished road
Baan: BAAN IV, BAAN V, ERP LN FP2, FP3, FP5 , FP7, FP9 , FP10.4 - DB: SQL Server,Oracle - OS: Windows Xp,Windows7,Windows 10
Printing Report for Range of Input

Hello Pralash,

It's a default value of "last employee" that is coming due to the below code written in your script i.e. whatever the value will entered in first employee field will be assigned to last employee input field as well.

field.emid.f:
when.field.changes:
emid.t = emid.f


So you can change the value of Last Employee input field.

For example :-
Put 1 in first input field , press tab and then put 5 in second input field( or change the value of second field).

Thanks,
Manish Kumar
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Manager - ERP Infor Ln (Logistics Consultant) HYVA India Jobs and Resumes 2 12th July 2013 13:49
Printing Color Logo on ERP LN report. deepakb Tools Development 2 24th November 2008 11:26
ERPJewels Hitesh Shah Third Party Products 10 6th November 2006 05:38
solving recursion problems rmarles Tools Development 2 25th January 2005 21:23
SSA ERP-NL / Baan V6 is it Vaporware ? tjbyfield General Discussion & Chat 18 1st October 2004 10:50


All times are GMT +2. The time now is 02:17.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com