Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
35%
Installation Wizard into new VRC
42%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
19%
Total votes: 31

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th December 2016, 23:02
eric.dizon's Avatar
eric.dizon eric.dizon is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 151
eric.dizon is on a distinguished road
Baan: ERP LN - DB: MS SQL - OS: 2003
Zoom Session does not refresh its filter value.
Baan: ERP LN 6.1 FP7 (Infor ERP 10.1)
C/S: None/Unknown

field.cxcsb101.clot.1:
selection.filter:
query.extend.where.in.zoom("whltc100.item = " & quoted.string(cxcsb101.item.1) )

field.cxcsb101.clot.2:
selection.filter:
query.extend.where.in.zoom("whltc100.item = " & quoted.string(cxcsb101.item.2))

As long I don't select any value when I zoom to whltc1100m000 and select the "Cancel" button, the item filter shows the proper value e.g. Item 1 and Item 2 respectively for field.cxcsb101.clot.1 & 2. But when I start to select a Lot and press Ok regardgless of any row or column I am in my zoom session will only display the last selected item.

My question is there anyway for me to refresh the zoom session in this case "whltc1100m000" that i honors the value I am passing in the selection filter?
or any other workaround to ensure selection.filter is respective as item that I need to filter with?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th December 2016, 03:58
Ajesh's Avatar
Ajesh Ajesh is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 444
Ajesh is on a distinguished road
Baan: LN 10.4 - DB: Oracle - OS: HP-Unix
This should be happening automatically when you mention it in selection.filter. Are you sure you mentioned the correct Zoom return fields?
Reply With Quote
  #3  
Old 9th December 2016, 04:18
eric.dizon's Avatar
eric.dizon eric.dizon is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 151
eric.dizon is on a distinguished road
Baan: ERP LN - DB: MS SQL - OS: 2003
Yes i am debugging and it showing the correct item. For some reason it is not clearing the previous selection.
Reply With Quote
  #4  
Old 9th December 2016, 04:57
srprks srprks is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Bangalore
Posts: 62
srprks is on a distinguished road
Baan: 10.4,Baan IV - DB: Oracle,SQL - OS: Unix,Windows
Hi
Try to put your code in before.zoom event.

Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 9th December 2016, 05:22
Ajesh's Avatar
Ajesh Ajesh is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 444
Ajesh is on a distinguished road
Baan: LN 10.4 - DB: Oracle - OS: HP-Unix
Can you provide a screenshot? I am unable to visualize this thing.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zoom on standard tools session in BAAN IVc4 swapnilj Tools Development 3 10th November 2014 16:44
select from zoom session mayank9060 Tools Development 1 25th February 2014 08:04
Handling Unit functionality baazigar Distribution, Transportation & Warehousing 4 19th February 2012 15:54
Refresh Problem Sub Session to main Session learn_ln6 Tools Development 4 26th December 2006 18:54
zoom from session tfacp1133s000 Susanne Finance, Invoicing and Integration 0 9th March 2006 07:24


All times are GMT +2. The time now is 00:57.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com