Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Development

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15th September 2017, 05:06
tracylee tracylee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 37
tracylee is on a distinguished road
Baan: ERP LN 6.1 - DB: MYSQL - OS: ERP LN
Unable to create the table definition
Baan: ERP LN 6.1 FP11 (Infor ERP 10.5)
C/S: None/Unknown

Hi,

I try to create the new table on this new system, but prompt the message show that "0 table(s) created" when i click the create table. Convert to Runtime DD is no problem. Please advise. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 15th September 2017, 06:21
sam291091's Avatar
sam291091 sam291091 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Surat Gujarat
Posts: 68
sam291091 is on a distinguished road
Baan: ERP LN FP9 - DB: MY SQL - OS: Windows
Dear tracylee,
Try to do any dummy changes in table and do CRDD. After relogin try to create table. I hope it will work for you.

Note : Kindly make sure that your crdd done successfully.
Reply With Quote
  #3  
Old 15th September 2017, 07:50
tracylee tracylee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 37
tracylee is on a distinguished road
Baan: ERP LN 6.1 - DB: MYSQL - OS: ERP LN
Dear sam291091,

Thanks for your reply. After i changes something in table and do CRDD, then prompt a message "Cannot reconfigure;first run Mintain Pckage by Package Combination (ttaad1121m000). Please advise. Thannks.
Reply With Quote
  #4  
Old 15th September 2017, 07:55
tracylee tracylee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 37
tracylee is on a distinguished road
Baan: ERP LN 6.1 - DB: MYSQL - OS: ERP LN
Dear sam291091,

After i try to run again CRDD with all data then no problem. And follow your advise then table is created. Thanks in advance.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Use of DAL Question metropoj Tools Development 4 10th May 2012 17:32
Create Table from Sequential Dump « Error in running bdbpost » BOBBYLYON Tools Development 1 2nd February 2009 12:22
Creating a table raikar_raviraj Tools Development 2 27th November 2006 05:44
how to create table from live company to simulation company kazasaritha Tools Administration & Installation 1 6th April 2004 16:59
CODE: Table Loader ~Vamsi Code & Utilities 3 26th February 2003 14:05


All times are GMT +2. The time now is 05:34.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com