Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Administration & Installation

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th June 2017, 15:00
naga ch naga ch is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 59
naga ch is on a distinguished road
Baan: BAAN IV,FP7,LN 10.2,LN 10.3,10.4 - DB: SQL SERVER - OS: WINDOWS
bdbreconfig failed (error 512)
Baan: ERP LN 6.1 FP10 (Infor ERP 10.4)
DB: SQL Server 2012
OS: Other/Unknown
C/S: None/Unknown

Hi all,
After installation of tools solutions when i am trying to run the session ttadv5213m000 (create runtime data dictionary for infor ln server) by checking the check box Also dump data definitions ,i am getting the bdbreconfig failed error 512 while unchecking the checkbox i am not getting any error .
Can anyone please help us how to resolve this issue.
Please find the attachment for your reference.
Attached Images
File Type: jpg reconfig error.JPG (28.1 KB, 7 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 8th June 2017, 17:41
Ajesh's Avatar
Ajesh Ajesh is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 445
Ajesh is on a distinguished road
Baan: LN 10.4 - DB: Oracle - OS: HP-Unix
What was the Post Installation Instructions given?

Error 512 means the Data Definition at Application level and at the DB level differs... You can do Convert to runtime for the given package Combination, which is giving error and try again.

Else do Create Runtime for the given Package Combination once again.

Theorotically i never understood why Reconfig should give 512 Error. It is supposed to Dump Old Definition and create table according to new Defintion and reload data into it again..Why shoould it bother if Both version varies? They are supposed to be different..
Reply With Quote
  #3  
Old 8th June 2017, 23:24
Brendan Shine's Avatar
Brendan Shine Brendan Shine is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Washington
Posts: 137
Brendan Shine is on a distinguished road
Baan: LN, Vc&b, IVc4, IVc3, IVb, Triton 3.1b - DB: Informix 7.31 FC6, Oracle 7,8,9,10 - OS: HP-UX 11, AIX, Dynix/ptx 4.4.4
The reason why is because bdbreconfig determines what method it will use when reconfiguring. In some cases that method is save off data, drop table, create table, load data (a long time ago it used to always be this method). Other cases that method is to issue DBMS ALTER table command (this is much quicker for large tables). In either case the assumption would be that the starting point is that the runtime data definition matches the current table describe in DBMS. If that assumption is wrong, a 512 error could be reported as well.

Last edited by Brendan Shine : 8th June 2017 at 23:30.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bdbreconfig on Windows ulrich.fuchs Tools Administration & Installation 6 16th January 2016 05:46
Ping failed: Connection creation failed ipineda Tools Development 5 13th January 2012 17:24
Import Data after BDBRECONFIG failed wilsonphilips Tools Administration & Installation 3 12th January 2006 17:35
bw failed to connect to baansvr!bshell Beniabdullah Tools Administration & Installation 8 3rd June 2005 11:09
Create runtime DD and bdbreconfig makiju Tools Administration & Installation 2 20th June 2002 14:20


All times are GMT +2. The time now is 15:04.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com