Baanboard.com

Go Back   Baanboard.com > Forum > Baan Quick Support: Functional & Technical > Tools Administration & Installation

User login

Frontpage Sponsor

Main

Poll
For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
37%
Installation Wizard into new VRC
39%
Manual into existing VRC
3%
Manual into new VRC
21%
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn


Reference Content

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th May 2017, 09:21
Indianidol Indianidol is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 78
Indianidol is on a distinguished road
Baan: Baan IV, V ERPLN6.1 - DB: SQL, Oracle, Informix, DB2 - OS: AIX, HPUX, Solaris, Win2k, Win2003, WinNT
Unable to login after fresh installation
Baan: ERP LN 6.1 FP11 (Infor ERP 10.5)
DB: SQL Server 2012
OS: Windows 2008
C/S: Server

I have done the fresh installation of LN 10.5 on the Cloud VM (AWS).
OS: Windows 2012 R2 Standard
DB: MS SQL Server 2012 Standard
It is a fresh installation, there were no errors during the installation. However after installation, when trying to setup LN environment in the LNUI, it is giving an error "Username or Password not recognized", However I am sure on the credentials. When looked at the eventviewer, I only see this error msg "Client tried to connect with protocol 'Rexec', which is not allowed on the used port"

So tried logging in thru BECS to see if I can login. I get the attached error and the eventviewer shows the attached error messages.

Firewall is off and there are no antivirus applications running on the server.
What could be wrong? and ideas would be highly appreciated. Where can I look for additional information in the logs?

I have also enabled the debug for rexec and collected the log (attached here) but could not find anything useful there.

Thanks,
Balaji
Attached Files
File Type: pdf LN Cloud Issue.pdf (554.7 KB, 27 views)
File Type: log rexecd.infor-ln-svr01.hclorg.info.debug.log (11.9 KB, 11 views)

Last edited by Indianidol : 10th May 2017 at 09:37. Reason: additional information supplied.
Reply With Quote
  #2  
Old 10th May 2017, 14:40
Indianidol Indianidol is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 78
Indianidol is on a distinguished road
Baan: Baan IV, V ERPLN6.1 - DB: SQL, Oracle, Informix, DB2 - OS: AIX, HPUX, Solaris, Win2k, Win2003, WinNT
I managed to solve the issue, after changing the following on the Infor ES Service Manager.

1) Uncheck Rexec
2) Choose connection port 7150
3) Restart Infor Logic Service
4) Configure in LN, LN UI BaanLogin/7150 for the connection.
Reply With Quote
  #3  
Old 10th May 2017, 21:09
Ajesh's Avatar
Ajesh Ajesh is offline
Guru
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 445
Ajesh is on a distinguished road
Baan: LN 10.4 - DB: Oracle - OS: HP-Unix
Screenshot please..I am not able to detect it on my system
Reply With Quote
  #4  
Old 13th June 2017, 15:55
lebowski's Avatar
lebowski lebowski is online now
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 126
lebowski is on a distinguished road
Baan: Baan IV, BaanERP 5.0c, ERP LN - DB: Oracle, SQL - OS: Unix, Linux, Windows
I had the same problem and used the same workaround - baanlogin instead of rexec. Portingset 9.1b.01.
What sucks is that I could not find out what was causing this error. Rexec is not prohibited, so why this message ?
Even more: I have this phenomena on two different machines and other servers with the same portingset dont have it.
Indianidol, if you found more insights about it I would be interested to know !
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error : bdb_errno 5064 on table ttadv999 - Unable to login to erp niralibaan Tools Development 4 3rd April 2013 20:57
Unable to login skg2010 Tools Administration & Installation 1 11th October 2009 21:38
Unable to login in Baan rahuldbhandare Tools Administration & Installation 3 30th June 2008 22:22
Error 506 during login after new installation jatin_sanghi Tools Administration & Installation 2 5th September 2007 07:56
Unable to Login Using BW ; Can access using BA iammks Tools Administration & Installation 4 7th March 2007 09:06


All times are GMT +2. The time now is 10:09.


©2001-2017 - Baanboard.com - Baanforums.com