Go Back > Forum > CMS - Forum Integration > Blogs and Web links

User login

Frontpage Sponsor


Google search

For ERP LN feature pack upgrade, what method of install are you using?
Installation Wizard into existing VRC
Installation Wizard into new VRC
Manual into existing VRC
Manual into new VRC
Total votes: 38

Baanboard at LinkedIn

Reference Content

Thread Tools Display Modes
Old 10th February 2017, 11:42
pralash pralash is offline
Senior Member
Join Date: Feb 2017
Posts: 199
pralash is on a distinguished road
Baan: 9.0 - DB: SQL Server - OS: Windows 2012R2
Basic Report in ERP Ln

A new blog entry has been added:

Basic Report in ERP Ln


I'm freher to ERP Ln... I am create a Report and also execut it successfully.
But i can't get the clear idea of the following codes in the programming script. 

|****************************** declaration section ***************************

  table   ttfedu710 | testing table 3 employee

   extern  domain  tfedu.inte       emid.f
   extern  domain  tfedu.inte       emid.t 
 |****************************** field section *********************************
   emid.t = emid.f

function read.main.table()
    select tfedu710.*
    from tfedu710
    where   tfedu710._index1 inrange {:emid.f}
                                    and {:emid.t} 
    order by tfedu710._index1

While i execute the sesion, i'm getting two text box for getting initial and last employee id....
But in the previous script, the value of emid.f is assigned to emid.t....
So how can i get the report from 1 to 5 (if i give 1 and 5 are the first and last value)...
 Anybody please guide me....

Reply With Quote
Old 13th February 2017, 14:28
manish@erpln manish@erpln is offline
Junior Member
Join Date: Oct 2013
Location: Pune
Posts: 4
manish@erpln is on a distinguished road
Baan: BAAN IV, BAAN V, ERP LN FP2, FP3, FP5 , FP7, FP9 , FP10.4 - DB: SQL Server,Oracle - OS: Windows Xp,Windows7,Windows 10
Printing Report for Range of Input

Hello Pralash,

It's a default value of "last employee" that is coming due to the below code written in your script i.e. whatever the value will entered in first employee field will be assigned to last employee input field as well.

emid.t = emid.f

So you can change the value of Last Employee input field.

For example :-
Put 1 in first input field , press tab and then put 5 in second input field( or change the value of second field).

Manish Kumar
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Manager - ERP Infor Ln (Logistics Consultant) HYVA India Jobs and Resumes 2 12th July 2013 14:49
Printing Color Logo on ERP LN report. deepakb Tools Development 2 24th November 2008 12:26
ERPJewels Hitesh Shah Third Party Products 10 6th November 2006 06:38
solving recursion problems rmarles Tools Development 2 25th January 2005 22:23
SSA ERP-NL / Baan V6 is it Vaporware ? tjbyfield General Discussion & Chat 18 1st October 2004 11:50

All times are GMT +2. The time now is 12:55.

©2001-2017 - -